Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ја ти рекох да не желим да се ово претвори у политичке приче, јер ипак је ово светско првенство у фудбалу.

Могао бих да ти наведем пар неких не баш омиљених Срба као потенцијалних репрезентативаца неке друге државе да бих ти указао на оно шта мислим, али ја бих да се баталимо политике. Ја сам ти рекао за кога бих ја навијао. Имам своје разлоге исто као што и ти имаш своје и то је то.

Ни ја нисам мислила на политичку причу, него на Шимунићев прљави старт у Београду.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

ЈА сам из Републике СрБске (БИХ) и апсолутно ћу да навијам за Русију и не само ја него 99,9 % републике СрБске..Мислим да не требам наводити разлоге зашто је то тако ..али њима из Федерације БИХ желим много спортске среће,наравно

Подели на овим сајтовима

Ни ја нисам мислила на политичку причу, него на Шимунићев прљави старт у Београду.

Помаже Бог 

Поздрав из Прањавора

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог 

Поздрав из Прањавора

Бог ти помог'о, комшија.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Зато што волим фудбал и остале спортове. Спорт-фарма-серије-нигдје везе.

Kako nije, gleda se i jedno i drugo zato što se voli, nikakve koristi od toga nemaš. Nema nikakve logike niti gledati tuđe živote niti gledati kako drugi nešto igraju, ajde da npr ti igraš pa uredu ima, ali gledanje...

Подели на овим сајтовима

Međutim kada se zagrebe ispod površine, dobija se istina koja je na žalost tužna.

Uredu je , Vlado . Bitno da se razumijemo !

Na prodajnim mjestima za navijače koji će na utakmicu na dan utakmice i tih dana, u Zenici i oko nje pored "žuto-plavih" Varta zastava (koje neodoljivo podsjećaju na Kosovo) vrlo laHko mogu se pronaći  zastave kako Turske , tako i Saudijske Arabije . Baš sam bio pred meč sa Slovacima u Zenici i htjedoh sebi kupiti jednu Saudijsku zastavu (čisto iz zaebancije) , al' sam imao nekih drugih obaveza pa ne nađoh dovoljno novca za tu investiciju . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Interesantan tekst o Marijanu Mijajloviću, beograđaninu, koji na ekavici vodi prenose repke BiH.

Čovek je koji je patentirao nadimak "Zmajevi" za igrače BiH, te nadimak "Dijamant" za Edina Džeka. 

718881-33.jpg

SRBI MI NE PRAŠTAJU ŠTO VOLIM BOSNU!!! (KLIKNI)

http://youtu.be/4qJbl-W0XlY

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Kako nije, gleda se i jedno i drugo zato što se voli, nikakve koristi od toga nemaš. Nema nikakve logike niti gledati tuđe živote niti gledati kako drugi nešto igraju, ajde da npr ti igraš pa uredu ima, ali gledanje...

ajde molim te kako to možeš tako reći,gleda se zato što se voli,a nema koristi,šta ti u životu gledaš sve kroz korist,imaš li neka druga zadovoljstva koja nisu povezana sa koristi!?

Подели на овим сајтовима

ajde molim te kako to možeš tako reći,gleda se zato što se voli,a nema koristi,šta ti u životu gledaš sve kroz korist,imaš li neka druga zadovoljstva koja nisu povezana sa koristi!?

Pazi ja što se gledanja raznih stvari tiče gledam samo ako imam korist, uglavnom ako ću nešto da naučim. Takav mi je ceo YT nalog, nigde ništa van neke nauke i tome slično nećeš naći.

E ja sam samo povukao paralelu između ovoga i serija, i jedno i drugo se gleda samo zato što se voli. Sem ako si profesionalni košarkaš npr, pa gledaš da čiš od boljih i slično onda imaš neku korist, ovako nemaš nikakvu.

Ja šta god radio u poslednje vreme bar mi je nešto koristilo, pa makar i sitnice. A što se zadovoljstava tiče pričao sam o tome kada sam govorio o mojj verziji ubermana. Nema zadovoljstva sve je to nepotrebno, bez emocija i tako tih stvari samo logika.

Подели на овим сајтовима

Nema zadovoljstva sve je to nepotrebno, bez emocija i tako tih stvari samo logika.

Ni cokoladu ne jedes? Ni nista od slatkisa? Hranu biras iskljucivo na osnovu sastava a nikako prema ukusu? Za seks ni da ne pitam?

Подели на овим сајтовима

Ni cokoladu ne jedes? Ni nista od slatkisa? Hranu biras iskljucivo na osnovu sastava a nikako prema ukusu? Za seks ni da ne pitam?

Uglavnom jedem šta mi padne pod ruku, ne biram.

A što se čokolade tiče, nisam je odavno jeo. Slatkiši ček da se setim, e ne mogu da se setim ako ne računaš krem za večeru neki put uzmem, ali ovako nisam ni slatkiše odavno uzimao.

Jedino čips i kikiriki, ali kao što rekoh to je moja verzija ubermana nisam rekao da sam ja uerman, idem težim ka tome polako.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...