Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Nemoj tako ostro :)

Da budemo realni, obe situacije su bile dosta nezgodne da se oceni. Ali bi zato usporeni snimak iz vise uglova sve rascistio.

не кажем само због овог, само што постаје правило да свако важно такмичење обавезно обележе судије... ове године у ЛШ, прошле исто, па сад СП итд., годинама се грешке понављају а ништа се не ради да се то исправи... али то није све, већи је лоповлук ван терена :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Kad bi neko brojao koliko ovaj Kovinjalo napravi gresaka tokom prenosa :)

Nisam ocekivao da ce njega staviti da prenosi..

ја њега готивим, некако ме подсећа на детињство :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

DEMOLIRALI SVLAČIONICU: FIFA pokrenula istragu zbog divljanja hrvatskih fudbalera

Fudbaleri Hrvatske demolirali su svlačionicu posle poraza od Brazila (3:1) na startu Svetskog prvenstvа

hrvatska-reuters-1402684986-515209.jpg

Foto: Reuters

SAO PAULO – Fudbaleri Hrvatske demolirali su svlačionicu posle poraza od Brazila(3:1) na startu Svetskog prvenstva.

Brazilski ESPN prenosi da su izabranici selektora Kovača posle utakmice bili toliko besni na japanskog arbitra da su potpuno demolirali svlačionicu.

Na hrvatske fudbalere žalio se i direktor stadiona u Sao Paulu Andres Sančez.

"Razbili su sto u svlačionici i police na zidovima. Svuda je bila voda, i u hodnicima su napravili poplavu. Sve je izgledalo grozno, sve je bilo prljavo. Hrvati su uništili sve što su mogli", rekao je prvi čovek Korintijans Arene.

Brazilski mediji pišu kako je osoblje moralo da ostane na stadionu satima kako bi počistili nered koji je ostao iza Hrvata.

FIFA je pokrenula istragu protiv Hrvatske zbog tih optužbi.

http://www.kurir-info.rs/demolirali-svlacionicu-fifa-pokrenula-istragu-zbog-divljanja-hrvatskih-fudbalera-clanak-1419297

Dećki se malo zaneli :(

Подели на овим сајтовима

Niderlandjani pregazili Spaniarde 5:1. Roben obrisao sesnaesterac sa Kasiljasom

Tако ће и бајерн реалу да наплати назад... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Шпанци су презасићени фудбала, то се види из сваке акције, сваког паса и (полу)шансе.

Генерација се просто испостила, изиграла, треба свеже крви и нових идеја.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Spanija nije igrala leprsav fudbal. Ovih godina imali su dobru odbranu, i zabiju po koji gol ponekad iz prekida nekad iz slucajne prilike. Proslo prvenstvo dali su samo devet golova. Vrijeme je bilo da ih neko pregazi i prekine taj antifudbal

A lalama zelim da osvoje ovo prvenstvo, najvise ga zasluzuju, dosad su tri puta gubili u finalima, najvise od svih.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kao sto su razbili Barsu i tika-taka tako ce i njih pre ili kasnije.

али пази, они су разбили тика-така једном другачијом игром, коју је смислио Јуп Хајкенс, а сада Бајерн са Гвардиолом покушава да игра тика-таку а Реал је против њих играо оно што је Бајерн играо са Хајкенсом... Тако да не верујем да ће Бајерн опет бити нешто док покушава да игра тика-таку, све захваљујући Гвардиоли...

Подели на овим сајтовима

Kad bi neko brojao koliko ovaj Kovinjalo napravi gresaka tokom prenosa :)

Nisam ocekivao da ce njega staviti da prenosi..

Ковињало је тренутно најбољи фудбалски коментатор на РТС-у. То довољно говори о квалитету осталих...  :(

• Волим 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...