Гости Guest Написано Новембар 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Помени о. Амвросије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Imao sam cast da sa ocem Amvrosijem nekoliko puta pricam i stekao sam o njemu jedno veoma lepo misljenje,drago mi je i mogu reci samo aksios oce! na mnogaja ljeta. Богдан_, Gordana ., Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Iskreno da kazem iznenadjen sam ovim sa obzirom da nisam dugo aktivan ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 ДОСТОЈАН ! On 23. 11. 2014. at 14:39, nana рече ..увек је, али увек, толико стрпљења и љубави је имао за све нас ... :0442_feel: Баш тако. Душа драга.... nana, Пг, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 On 23. 11. 2014. at 22:16, Лидија Миленковић рече ДОСТОЈАН ! Баш тако. Душа драга.... Da li se jos ista zna o njemu sem toga da je posao jerodjakon? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 On 23. 11. 2014. at 22:32, Kolega2357 рече Da li se jos ista zna o njemu sem toga da je posao jerodjakon? Професор је у Богословији и главни васпитач, толико сам чуо. Мислим да је ово понос за све нас и за Свету Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Аксиос, оче Амровсије, на многаја љета! Да те свети Амвросије штити и чува, да ти буде путовођа! :мајкл: :мајкл: :navijanje: Gordana . and Пг је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Текла26 Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Више пута сам га срела у манастиру Крка,а у пар наврата смо разменили и по неку реч.Не знам да сам и код некога срела толико благости у опхођењу Слава Богу па смо и у петк били у манастиру на Литургији,манстирској слави,па смо самим тим присуствовали и монашењу оца Амвросија.Предивно! Аксиос! ivanaika, -Владимир-, Пг and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goga63 Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Aksios! Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Aksios ! Cestitam Oce ! 8086.gif ivanaika, Gordana . and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Ово је јако лијепа вијест! Честитам оче јерођаконе и обилну жетву Вам желим на њиви Господњој! Аксиос!! Пг, -Владимир-, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Pomaže Bog svima, oprostite mi što vam tek sad pišem i ujedno zahvaljujem na svemu ovome, od same ideje za temu pa sve do poslednje čestitke i izraza vašeg iskrenog osećanja... radostan sam što sam tu sa vama, u ovakvom čudesnom društvu! Veliko HVALA!!!! Amvrosije, jerodjakon p.s. ...pomjanite Плутон, Срђан Ранђеловић, verum est in beer and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Оче Амвросије!!! :0442_feel: :4869: Видимо се на литургији у Далмацији! МилошБГ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Vidimo se brate :good2: Богдан_ and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Бог ти помогао оче Амвросије , драго ми је да си после дужег времена , опет са нама. Богдан_ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука