Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Nisu to navijaci.To su isti oni ubaceni elementi od strane  obavestajnih sluzbi,da prave nerede i pokazu citavoj Evropi sa kakvom mukom sa nosi "proevropska"vlast u Srbiji na celu sa drugom predsednikom.To su isti ono koji su ubaceni od strane zna se koga da pale ambasade 2008 godine  i da se posalje svetu trazena slika o Srbiji...To su sluge sadasnjeg rezima namerno ubaceni da prave sve ovo sto prave,kako bi zlocinci imali opravdanje da ubijaju i hapse nasu decu po ulicama,umesto da im pruze makar  veru u bolje sutra.........

Nisam ni sumnjao da ce spijuni odmah da prorade.  eheeeej

Not Available 

Подели на овим сајтовима

ТОЛЕ ОДЛАЗИ

Е то је оно када ја кажем не подржавам овакве ствари навијача гдје се туку без потребе...али највише ме боли када се Гробари и Делије ударају и проливају крв.

Наравно да има свега овдје, и емоција, и наставак само од 10.10...али ово није потребно. Победа је била у недељу и не треба сада да се на стадионима то пренесе. Боље да су ту енергију искористили 10.10, можда би се и пробијо који кордон полиције...али ово није потребно.

ТОЛЕ ОДЛАЗИ, ВРАТИ НАМ АНТИЋА

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U&feature=player_embedded#!

Ово данас је превише!

Навијач сам, али ово данас нам није требало! О томе због чега се ово десило ћу другом приликом...

Рећи ћу само: ТОЛЕ ОДЛАЗИ!

Evo ga Pokajnik  eheeeej bas sam te malopre spominjao. Kako ono rece juce: navijaci su patriote i ponos Srbije. Ako nista slazem se u onom delu Tole Odlazi. samo mu dodajem Lukicu sabane odlazi.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Све због Толета! Јасно је као дан!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Врло је безобразно стављати све навијаче у исти кош...свака акција навијача се треба посебно анализирати. Наравно да свако осуђује ово што се десило у Италији.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Evo ga Pokajnik  eheeeej bas sam te malopre spominjao. Kako ono rece juce: navijaci su patriote i ponos Srbije. Ako nista slazem se u onom delu Tole Odlazi. samo mu dodajem Lukicu sabane odlazi.

Ево ме него шта. Није ово урађено да би се закувало репрезентацији него је урађено да савез пукне паре и да Толе оде.

Само се бојим да се мало претерало... Биће избацивања из квалификација колико сам ја упућен  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

их, како би слатко забранио навијаче 100 година на терену, па да виде да ли би им пало на памет да броје и троше туђе паре  eheeeej

Подели на овим сајтовима

Evo ga Pokajnik  :drugarstvo: bas sam te malopre spominjao. Kako ono rece juce: navijaci su patriote i ponos Srbije. Ako nista slazem se u onom delu Tole Odlazi. samo mu dodajem Lukicu sabane odlazi.

Ево ме него шта. Није ово урађено да би се закувало репрезентацији него је урађено да савез пукне паре и да Толе оде.

Само се бојим да се мало претерало... Биће избацивања из квалификација колико сам ја упућен  stadaradim

Ma kakav Tole. Smradikali i bivsa Tajna Sluzba zele da sruse vlast. Toj komunistickoj bagri nista nije sveto.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости

их, како би слатко забранио навијаче 100 година на терену, па да виде да ли би им пало на памет да броје и троше туђе паре  :drugarstvo:

на основу оваквог БарБарског понашања - исто
Подели на овим сајтовима

Evo ga Pokajnik  1303_womens bas sam te malopre spominjao. Kako ono rece juce: navijaci su patriote i ponos Srbije. Ako nista slazem se u onom delu Tole Odlazi. samo mu dodajem Lukicu sabane odlazi.

Само се бојим да се мало претерало... Биће избацивања из квалификација колико сам ја упућен  0110_hahaha

Ma kakav Tole. Smradikali i bivsa Tajna Sluzba zele da sruse vlast. Toj komunistickoj bagri nista nije sveto.

SMRADIKALI ?    1127_battle

Подели на овим сајтовима

Е то је оно када ја кажем не подржавам овакве ствари навијача гдје се туку без потребе...али највише ме боли када се Гробари и Делије ударају и проливају крв.

A kada biju policajce i pedere, onda te zabole?

Altruista iz Svajcarske izgleda...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...