Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 21 часа, Брада рече

Наша класична прича, која се понавља годинама уназад и коју већ препознаје цела нација. Начин наше игре и онда се још нађе и судија да мало одмогне. Мислим да је наша грешка што превише очекујемо. Никако да се помиримо са чињеницом да наши фудбалери нису у истом рангу са нашим ватерполистима, кошаркашима, одбојкашима...Можда су и дали све од себе и једноставно то је то, хвала им на труду. Не можемо да изгурамо утакмицу и да играмо свих 90 минута. Нама је успех што смо уопште и стигли на светско првенство. Треба да се поредимо са репрезентацијама као што су Боливија, Молдавија, Азербејџан итд. То је наш ранг. Медији пред свако првенство надувају причу и испада као да смо фаворити и да смо дошли по медаљу, а питање је да ли можемо проћи и групну фазу. 

Ali mnogi naši igrači iz reprezentacije igraju za jake evropske klubove. Po tome gde igraju i koliko vrede, naša reprezentacija je neuporedivo bolja od Švajcarske. Zato mi je teško da poverujem da su dali sve od sebe i da ne mogu da odigraju 90 minuta.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Lady Godiva рече

Браво, почињеш да капираш. Бар да је земља чуда, а не само досадна свакодневница. 

Да ли ти сад не разумеш шта је човек рекао, или си сардонична, или разумеш али заиста мислиш да права не треба да повлаче обавезе. Просто не знам како да тумачим  :bu:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Isusovo magare рече

Razočarao si me..smatrala sam te mudrim čovjekom.Lp

Реците госпођо где је погрешио, немојте да врачамо зашто одједном није мудар

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

Pa da zato i mi recimo da uzmemo da pevamo no nakon pobede nad Brazilom Aj Slobo šalji nam salate biće mesa klaćemo hrvate.Mislim ipak je zemlja čuda ....treba da čuda budu što raznovrtsnija i što kreativnija...:ok:

Хелоу, причам о његовом понашању на овом форуму. Ово је слободно место. Не може он себе да поставља за неки ауторитет и да говори другима "шта онда тражиш овде". Шта тебе брига шта тражи овде? Члан је форума исто као и свако од нас. 

пре 1 сат, Вукашин Ковачевић рече

Да ли ти сад не разумеш шта је човек рекао, или си сардонична, или разумеш али заиста мислиш да права не треба да повлаче обавезе. Просто не знам како да тумачим  :bu:

Сардонична.. I guess...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Srdjan Kotur рече

Ali mnogi naši igrači iz reprezentacije igraju za jake evropske klubove. Po tome gde igraju i koliko vrede, naša reprezentacija je neuporedivo bolja od Švajcarske. Zato mi je teško da poverujem da su dali sve od sebe i da ne mogu da odigraju 90 minuta.

tacno! eno ga trener izjavio kako smo bili odlicni u prvih 45minuta, a posle datog gola, vukli se i branili nas gol...znaci i trener nam je problem..Muslin je bio mnogo bolji..

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Zayron рече

36064426_878377652363471_487126166127037

12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Sofija_ рече

tacno! eno ga trener izjavio kako smo bili odlicni u prvih 45minuta, a posle datog gola, vukli se i branili nas gol...znaci i trener nam je problem..Muslin je bio mnogo bolji..

Iskreno, pitam se zašto se Krstajić uopšte naziva selektorom?! Pa on je nateran da zauzme to mesto nakon sto su "stručnjaci" iz Saveza oterali Muslina koji je izjavio da ne dozvoljava da mu menadžeri sastavljaju reprezentaciju. I sve to tako prolazi već godinama. Osramotimo se na terenu, posle upiremo prstom u sve i svakoga, nacija se kao nešto pobuni "dokle bre više", prođe neko vreme, pojave se novi događaji u "rijalitiju Srbija" i sve se zaboravi...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lady Godiva рече

Хелоу, причам о његовом понашању на овом форуму. Ово је слободно место. Не може он себе да поставља за неки ауторитет и да говори другима "шта онда тражиш овде". Шта тебе брига шта тражи овде? Члан је форума исто као и свако од нас. 

Сардонична.. I guess...

Не разумеш поенту питања. Ја себе не постављам као никакв ауторитет. Али ако ја дођем  да причам са муслиманима и они ме питају шта кажеш о Сребреници, а ја им одговарам да је грех оних који су стрељали ратне заробљенике, и да нам опросте због тога. И кажем им да не води нигде пренадувавање те приче о геноциду, јер о томе нема говора и да свако ко је учествовао у ратном злочину, стрељања ратних заробљеника , треба да одговара за то пред земаљским судовима. Сматрам да је то нормално да би кренули да се суштински разумемо. 

Очекујем од Хрвата и Муслимана који желе да причају са Србима да кажу шта мисле о геноциду над Србима у НДХ и Хрватској, злочинима над Србима у Кравици и Братунцу, Сарајеву, учествовањем муслимана у усташком геноциду, муџахединима итд. Ако све то одобравају или не желе да причају о томе, не сматрам их као добронамерне и искрене људе и онда их питам а што уопште причате са нама.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Вилер Текс рече

Мене поражава твоја површност и незнање. Верујем  да је то у питању.

Molim te da mi se više ne obraćaš u protivnom postoji i tipka ignore.

Isto vrijedi i za brata Kratosa.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Stvarno, zašto vi hrvati makar ne osudite pevanje ustaških pesama vaših fudbalera posle pobede nad Argentinom?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Isusovo magare рече

Molim te da mi se više ne obraćaš u protivnom postoji i tipka ignore.

Isto vrijedi i za brata Kratosa.

Нема проблема. У том случају и без званичног "игнора" ме игнроишеш. Иди с милим Богом и нек ти је Бог у помоћи.

Подели на овим сајтовима

@Isusovo magare

Nije ti ovo Hag. :)

To što zavlačiš oko kritike ustaštva stvarno je nemoralno, pa i neljudski.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@kopitar Реци ми зар мислиш да не требамо да пирчамо о злу које се десило и да ли мислиш да је у реду качење усташких застава и пваењ Томсонових усташких песама? Видим да не одбраваш оно што пишем да те и питам. 

Постоји тема о томе и било би боље да на њој причамо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...