Milan Nikolic Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 ronin and Broken је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Жика је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 @Isusovo magare, evo i ja da upitam šta sad treba da znači ovaj tvoj poslednji post ? Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Mesi se vraća kući. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 4 часа, Broken рече @Isusovo magare, evo i ja da upitam šta sad treba da znači ovaj tvoj poslednji post ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Jedan stručnjak mi je rekao da Hrvati imaju veliku šansu da dođu do finala. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Хумани голгетер – Килијан Мбапе Француски нападач Килијан Мбапе са два гола донео је својој земљи пласман у четвртфинале Мундијала, али се о њему пише и због хуманости. Наиме, талентовани фудбалер сваки евро који добије играјући за национални тим поклања деци са сметњама у развоју. Он за сваки меч у дресу "триколора" добије 20.000 евра, на шта се додају и бонуси и индивидуална признања, попут оног од јуче када је био најбољи играч меча Француска - Аргентина 4:3. "Не треба ми новац да бих бранио боје своје земље. Играње на Светском првенству је задовољство само по себи", рекао је Мбапе за Екип. Наводно, Мбапеовим стопама кренули и још неки репрезентативци, углавном старији. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Volela bih da Urugvaj vidim u finalu.Sjana ekipa,nisu umišljenje zvezde.Gledajući juče utakmicu Urugvaj-Portugal upravo su igrači Urugvaja pokazali da u svakoj akciji imaju ideju. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Hrvati igraju u skladu sa svojim mogućnostima i igraće finale. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Браво Руси!!! И ми као мали смо у четвртфиналу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Херој Руског тима, голман Акинфејев: Dominika and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Pokušao sam da gledam tekmu ali kad videh kako igraju Rusi odustao sam. Ode u 1/4 finale reprezentacija koja se branila i nikakav fudbal pokazala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Против Шпаније ретко ко може боље. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 Mi strašno dobro navijamo samo sad nemamo kome! kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јул 1, 2018 Пријави Подели Написано Јул 1, 2018 I to je toooo... kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука