Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Каква држава такав и фудбал и то је то...:stadaradim:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

тако нам и треба када не мењамо селектора пред сваку утакмицу као сав нормалан свет, одмах да се мења селектор и цео стручни штаб и чистачице и да разбијемо бразилце joooj

Подели на овим сајтовима

Кад је била она расправа у првом полувремену мислих да је Митровић? опсовао том Шаћирију матер док је био на земљи, и плаших се да ће нам се то вратити.  :(

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Није ми јасно како увек идемо у бункер чим дамо гол? Може СЛОБОДНО да се напада и даље, не знам како то не укапирају ови наши? 

Такви смо и када је реч о Косову 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Svi su znali da su Švajcarci uigran i kvalitetan tim, dali smo sve od sebe, nismo imali previše sreće, protivnik je bio za nijansu bolji, i to je to.

Protiv Brazila moramo dati ne samo srce, nego i dušu i svu snagu, da popadamo ako treba. Ima nade uvek i bodrićemo naš tim do kraja.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Искрено, свака част момцима јер нису насели на провокације и потпали под тензију код неколико озбиљних судијских превида и очигледних провокација при прославама погодака.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Зосима рече

Каква држава такав и фудбал и то је то...:stadaradim:

То је то. Не заборавимо да су отерали Муслина.

Е сад што се тиче сам игре, ако желиш победу мораш да нападаш. То није постало јасно никоме још од скидања санкција 1994 до данас од наших фудбалера. Не капирам, дају гол, залепе их само тако и онда играју као килаве девојчице?!? Југославија Немачка 1998 године, водимо 2-0, Немци не знају где су а ми спуштамо лопту на земљу, опуштено... И на крају 2-2.

Подели на овим сајтовима

osteceni smo za onaj nesvirani penal i za nekoliko neosnovanih faulova, Tadic odlican u prvom poluvremenu, Ljajica je trebao u prvu postavku,greska trenerova, Mitrovic dobar, Stojkovic ok, ostali manje vise..penzionera Ivanovica bih davno zamenila,koji ce vise, nek igraju mladji..sve u svemu mogli smo bolje, znaci nisu siptari bili dobri kolko smo mi bili losi, Saciri nista posebo, ali zna dobro da se baca za faul..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Švajcarci uigran i kvalitetan tim

Шалиш се, зар не? :)

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...