Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Napred Srbija!!!Da cepnemo danas ove šiptarske gastose....:kolcecb3hb8:

35972573_1692431267520139_63752108000296

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Neka neka...neću ni ja za vas navijati danas..:tongue:

ево смо се податресли :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

:2hf007n: i još ćete se vi podatresti bez brige..

само ретарди могу да се ложе на то да је спортистима битнији туђи пораз од сопствене победе...небитни сте за нас, АКО разумеш :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

само ретарди могу да се ложе на то да је спортистима битнији туђи пораз од сопствене победе...небитни сте за нас, АКО разумеш :D

Samo retardu može smetati pobjeda "hrvata" ili "srba" na europskom prvenstvu ako razumiješ :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Isusovo magare рече

Samo retardu može smetati pobjeda "hrvata" ili "srba" na europskom prvenstvu ako razumiješ :)))

не разумем, јер мени не смета победа ничија, ако је победа бољег у фудбалу, све што није фудбал ме не занима.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Sofija_ рече

Toliko me zabole ova moja lepa zadnjica, za pobedu bivsih Srba, tj. pokatolicenih Srba. Sovinista. Vestacka tvorevina, stvorena od strane Vatikana, na zrtvama srpske dece i nejaci, i vecinski prisilnog pokatolicavanja. Da Bog da ispali u sledecem krugu :tv:

Када ти некоме кажеш да је шовиниста 12:smeha:

Сад озбиљно, мислим да овом коментару заиста није место на теми. Овде смо да грицкамо семенке, гледамо фудбал и навијамо. Ово ти скроз добронамерно и искрено кажем, а ти како хоћеш. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Isusovo magare рече

Neka neka...neću ni ja za vas navijati danas..:tongue:

Jao magarence skočiće mi tlak kolko sam se uzbudil...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...