Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Pošto sam ja agent Kremlja (vidi avatar), donesli mi se do ruku supertajni materijali o avarsko-chorvatské najezdě v Kaliningorodu. :D 

Sami užasi - Что они пишут об этом! 

Они пели под музыку и без, танцевали на столах и, конечно, делали неслыханную выручку всем ближайшим пивным ресторанам и кафе.

Ostale užase možete pročitati dole:

Zdroj - Источник :

https://www.kaliningrad.kp.ru/daily/26843.7/3884425/

ХОРВАТЫ РАЗНОСЯТ КАЛИНИНГРАД. Матч Хорватия-Нигерия- Чм 2018 Калининград

A i ovi su došli otkuda Chorvati, iz Irana, ti su opustošili Petrograd dan prije, vidi se da su braća rodjena, slični ko jaje jajetu! :D 

Подели на овим сајтовима

Навијачи репрезентације Исланда отпевали су „Kaљинку“ и захвалили се Русији за гостопримство.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Навијачи репрезентације Исланда отпевали су „Kaљинку“ и захвалили се Русији за гостопримство.

Ја мислио да ћеш ти можда да наставиш са фоткама навијачица...

Подели на овим сајтовима

Bard je legenda:D

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Vodka čini svoje....:D

35671560_566521243748189_316011260138854

Peace braćo!! :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Традиција самураја: Прво су свет одушевили фудбалери Јапана, а онда и навијачи (видео)

Навијачи јапанске репрезентације одушевили су једним потезом руске домаћине на Мундијалу, али и целу планету.
Они су, наиме, почистили стадион у Саранску после утакмице у којој је њихов тим победио Колумбију са 2:1!

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Меси не зна да умеси, пих.

• Свиђа ми се 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...