Jump to content

Da li je freelance posao budućnosti?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Ти kordun очигледно ниси "nauciJo razliku" ( https://www.pouke.org/forum/topic/36862-nauci-razliku/ ) између "zanatа" и "freelance posla budućnosti"?

Приметно је како не владаш ни "crowdsourcing" терминологијом & идеологијом, као ни сличним а при том и необично изузетним брејнстормингом. Да не речем олујом идеја, кој опет зависи искључиво од талАната, и, наравно, ко друкчије каже клевеће & лаже мада је то на овом тужном примеру и више него очигледно. Додао бих, и неописиво сморно колико је јадно.

gledaj ovako, bez talenta nista, makar da imas nekakvog stila, da imas nos sta je za vecinu vizuelno dobro, a sta nije, sto je samo po sebi vec veliki talenat i kada saberes znanje koje ti je potrebno, navescu ti samo primjer jedne aplikacije, lakse je nauciti voziti boing 747 nego savladati recimo autodesk maya aplikaciju, za houdini da ne pricam, tu vec radis na pola kao programer, pises skripte i sa druge strane kada pogledas cijene na trzistu sve to skupa je jako podcijenjeno, to je moje iskustvo i ja sam se odrekao odavno graficke industrije, ranije sam se bavio video kompozicijom sto je dosta komplikovana stvar, ali ti poslovi su debelo podcjenjeni a aplikacije jako skupe, za znanje ti trebaju godine bas kao i za programiranje, ti sad mozes izfilozofirati sta zelis ali to je smatram da je to tako i imam 1001 argument za to

Подели на овим сајтовима

lakse je nauciti voziti boing 747 nego savladati recimo autodesk maya aplikaciju

:.mislise.  

Подели на овим сајтовима

Занимљиво. Све земље у којима се барем за нијансу боље живи нег` у Србији. А ето, "весели" Срби све то раде из некакве снобовштине...

Србиja треба да улажe у свој научни и технолошки развој, јер на пиратерији не може да буде развијена земља. Може бити само назадна.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Србиja треба да улажe у свој научни и технолошки развој, јер на пиратерији не може да буде развијена земља.

Ма све си ти у праву. То нико нигде, барем колико сам видео није оспорио. Али људи су овде принуђени да се сналазе... Обашка што нико није, на овој теми, опет барем колико сам испратио, рекао да је зарадио тај неки новац на начин да је такво што урадио на пиратском софтверу. Зато ме и чуди одакле потреба за критиком твојом и брата Зуба Зеленог...

Подели на овим сајтовима

The rate of software piracy in Serbia during 2008

amounted to 74% and among the highest in the region

of Central and Eastern Europe. The lowest rate of piracy

in the region have the Czech Republic (38%), Hungary

(42%), Slovakia (43%), Slovenia (47%) and Croatia

(54%).

Па ти види где је највише снобова... у време Тадића, а тек сад јухууууу! ;)

The Intellectual

Property Office of the Republic of Serbia is a member of

the EPO, wherein all of the guidelines and

recommendations of EPO patents related to computer or

inventions (software) are accepted.

...али једног дана свему дође крај, не исплати се глумити фаце!

a jel umes ti da mi objasnis razlog zasto nas "pustaju tako da radimo"? Pitanje koje je postavio zeleni zub al je posle zboravio i da ga je pitao i da treba da ga odgovori.

Potego je neku teroiju zavere il sta ti ja znam sta u se mota po toj frelance glavi al svakako je sleteo ko crna vrana da nam svima otvori oci pa se malko pogubio.

Tebe vec vidim kao zubovog paza i perjanicu pa ko velim ti ces valjda umeti da raspetljas tu njegovu misao koja mene mnogo zanima (a od njega realno nema vajde). Dakle pitao je " da li smo se nekad zamislili zasto nam to dozvoljavaju da radimo"... pa? Zasto?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ма све си ти у праву. То нико нигде, барем колико сам видео није оспорио. Али људи су овде принуђени да се сналазе... Обашка што нико није, на овој теми, опет барем колико сам испратио, рекао да је зарадио тај неки новац на начин да је такво што урадио на пиратском софтверу. Зато ме и чуди одакле потреба за критиком твојом и брата Зуба Зеленог...

Ја сам рекла да не треба да се сналазе? Нисам. Сналази се свако за себе како зна и уме. А то није добро по заједницу. Брата @зеленизуб нисам критиковала. Када се то деси, ако се деси, он ће сам умети да одговори. Ако је пак он неког критиковао, то није мој проблем! Види то са њим. Поздрав!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Србиja треба да улажe у свој научни и технолошки развој, јер на пиратерији не може да буде развијена земља. Може бити само назадна.

ja ne znam koliko srbija ima problema sa piratskim softwerom kad su u pitanju prefesionalci, mislim da su tu mizerni problemi, kazne su strasne i kontrole ucestale. sto se tice freelencera pa to je divlje u cijelom svijetu jos uvijek, vecina njih koristi piratski softwer i oni u srbiji i oni u kanadi...

bilo koju tu aplikaciju da skidas recimo torentom, vidis po ip adresama da ti je salju iz njemacke, amerike, kanade, sta su tu sad srbi gori od ostatka svijeta, nisu....

Подели на овим сајтовима

Ја сам рекла да не треба да се сналазе? Нисам. Сналази се свако за себе како зна и уме. А то није добро. Брата @зеленизуб нисам критиковала. Када се то деси, ако се деси, он ће сам умети да одговори. Поздрав!

? Где сам рекао да си га ти "критиковала"? А то што није добро, што си рекла... И то си у праву. Али, каже наш народ-сит гладном не верује... И опет подвлачим, нико на овој теми није нигде, колико сам видео-рекао: "Људи, само шибајте, парвите те неке послове на рсзним "ленссовима"-ко их шиша, имате торенте, скидајте програме и радите, те зарађујте... Опет, питам, одакле потреба за критиком, када нпр. не знаш. да ли Краљ облака, ту своју половицу плате заради на легалном, или нелегалном софтверу? Или Данијела која обрађује слике? Или џедајски генерал? Ја сам то питао... Ок. Ако су ти се ти људи исповедили и рекли: "Слушај Тања, ет ми намерно, у инат том проклетом Западу, радимо то што радимо и "бријемо" их за лову са нелегалним софтвером... Онда се испричавам

Подели на овим сајтовима

A to je osporio ovde na temi - ko?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

? Где сам рекао да си га ти "критиковала"? А то што није добро, што си рекла... И то си у праву. Али, каже наш народ-сит гладном не верује... И опет подвлачим, нико на овој теми није нигде, колико сам видео-рекао: "Људи, само шибајте, парвите те неке послове на рсзним "ленссовима"-ко их шиша, имате торенте, скидајте програме и радите, те зарађујте... Опет, питам, одакле потреба за критиком, када нпр. не знаш. да ли Краљ облака, ту своју половицу плате заради на легалном, или нелегалном софтверу? Или Данијела која обрађује слике? Или џедајски генерал? Ја сам то питао... Ок. Ако су ти се ти људи исповедили и рекли: "Слушај Тања, ет ми намерно, у инат том проклетом Западу, радимо то што радимо и "бријемо" их за лову са нелегалним софтвером... Онда се испричавам

Прочитај моје постове уназад и укажи на имена или надимке које помињеш у овом твом посту - упореди. Ако нађеш у мојим порукама име "Данијела", "Краљ облака" или "џедајски генерал"  ти мене да пљунеш, ако не, ја тебе. Важи?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

The rate of software piracy in Serbia during 2008 amounted to 74% and among the highest in the region of Central and Eastern Europe.

...али једног дана свему дође крај

Potego je neku teroiju zavere il sta ti ja znam sta u se mota po toj frelance glavi al svakako je sleteo ko crna vrana da nam svima otvori oci pa se malko pogubio.

Никад cloudking, чини ми се да сам ти већ једном рекао.

Мислите и о томе: http://www.novosti.rs/%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8_%D1%81%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%98.524.html:525043-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%9B%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83-%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5

Подели на овим сајтовима

Прочитај моје постове уназад и укажи на имена или надимке које помињеш у овом твом посту - упореди. Ако нађеш у мојим порукама име "Данијела", "Краљ облака" или "џедајски генерал"  ти мене да пљунеш, ако не, ја тебе. Важи?

А где сам рекао да си ти то баш рекла? Мсм, "пљуј" колико желиш. Твоја ствар

Подели на овим сајтовима

Hhaha

ama kako je moguce da je toliko tesko da odgovoris na sopstveno pitanje :D

Zasto nas pustaju to da radimo? Ne kontam, ti si postavio to pitanje, ne ja... zar ne mislis da je prilicno razmno da znas odgovor na pitanje koje si sam postavio?

Ili ne moras ti... evo nek odgovori tvoj sajdkik tanja...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

gledaj ovako, bez talenta nista, makar da imas nekakvog stila, da imas nos sta je za vecinu vizuelno dobro, a sta nije, sto je samo po sebi vec veliki talenat i kada saberes znanje koje ti je potrebno, navescu ti samo primjer jedne aplikacije, lakse je nauciti voziti boing 747 nego savladati recimo autodesk maya aplikaciju, za houdini da ne pricam, tu vec radis na pola kao programer, pises skripte i sa druge strane kada pogledas cijene na trzistu sve to skupa je jako podcijenjeno, to je moje iskustvo i ja sam se odrekao odavno graficke industrije, ranije sam se bavio video kompozicijom sto je dosta komplikovana stvar, ali ti poslovi su debelo podcjenjeni a aplikacije jako skupe, za znanje ti trebaju godine bas kao i za programiranje, ti sad mozes izfilozofirati sta zelis ali to je smatram da je to tako i imam 1001 argument za to

Могуће је и да ме ниси добро схватио, иначе ми је то о чему пишеш јасно.

Подели на овим сајтовима

А где сам рекао да си ти то баш рекла? Мсм, "пљуј" колико желиш. Твоја ствар

Онда Милане не знам чему питање: Опет, питам, одакле потреба за критиком, када нпр. не знаш. да ли Краљ облака, ту своју половицу плате заради на легалном, или нелегалном софтверу?

Хајде мало охладимо главе, па се пишемо други пут. Нисмо зли. Поздрав.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...