Драшко Написано Октобар 14, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 Увек добијем визу за УК на Светог Јована Прошли пут Ивањдан Сад Св Јован Богослов Иако ми је пасош враћен 12ог, пише 09 10 датум издавања Срећан сам хвала Богу АлександраВ, Рапсоди and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 moj drug Drale ce da ima koncert....jupiiii..... Рапсоди, АлександраВ, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Сања Т., @JESSY, @Кратос, @ivanaika, @Goku, @ГрешниСлуга, овако редом, хвала вам, добро сте погодили, добро нам пожелели и добро се насмејали. И нека је само добро сада и свагда и у векове векова. Амин. Ево зета: Укратко, у тезама: - без венчанице, у већ ношеној хаљини, прљаво белој, као што ми је и душа - без бидермајера - без сватова - пре венчања сат времена сликање и снимање на "нашој" локацији - круне купили, остале нам за успомену - свештеник наш духовник - кумови и ми - после венчања отишли на вечеру - после ње отпутовали на тзв. медени месец, ако месец може трајати десет дана - било мало, приватно, радосно - све смо сами тако хтели и Господ тако даде Икар Губелкијан, Goku, Рапсоди and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина СавковићЧеститам, све најбоље. Goku, Sanja Т. and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић Срећно, дуговечно и благословено вам било (Прелепа си) Чунга Лунга, Sanja Т. and Goku је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић срећно, благословено и дуговечно. Прелепи сте! Goku, Чунга Лунга and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 пре 21 минута, Марина Савковић рече @Сања Т., @JESSY, @Кратос, @ivanaika, @Goku, @ГрешниСлуга, овако редом, хвала вам, добро сте погодили, добро нам пожелели и добро се насмејали. И нека је само добро сада и свагда и у векове векова. Амин. Ево зета: Укратко, у тезама: - без венчанице, у већ ношеној хаљини, прљаво белој, као што ми је и душа - без бидермајера - без сватова - пре венчања сат времена сликање и снимање на "нашој" локацији - круне купили, остале нам за успомену - свештеник наш духовник - кумови и ми - после венчања отишли на вечеру - после ње отпутовали на тзв. медени месец, ако месец може трајати десет дана - било мало, приватно, радосно - све смо сами тако хтели и Господ тако даде Uopšte ne ličiš na tasmanijsku đavolicu. Nek je srećno i od Boga blagosloveno i da rodiš bar 3 komata. Аристарх, AnaLaz, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић О лепота, о красота! Чунга Лунга and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић Ооо Боже, што сте лепи... Срећно вам и благословено било ! Чунга Лунга, Драшко, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић прелепи сте, посебно ти... нека вам је срећно и Богом благословено.... Sanja Т., Phoebe and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 @Марина Савковић нека вам је срећно и дуговечно и благословени. Прелепи сте , а ти посебно. Дај нам још неку сличицу, на некој другој теми може, плиииззз. [emoji141] [emoji127] Послато са LG-M250 користећи Pouke.org мобилну апликацију ivanaika, JESSY and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 On 16.10.2017. at 16:05, AnaLaz рече Дај нам још неку сличицу, на некој другој теми може, плиииззз Чунга Лунга and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 On 10/16/2017 at 16:05, AnaLaz рече Дај нам још неку сличицу, на некој другој теми може, плиииззз. пре 13 минута, JESSY рече А стидим се да се приказујем пред публиком, не замерите. А и немамо неке смешне слике, поставила бих да имамо. Ове су досадне, обично позирање, гледање једно у друго, и тако, ништа ново... Хвала још једном свима на честиткама. Нека се до Господа узнесе свака ваша реч и нама пуна капа. Уз вас овде осећај ми је као сватове да имамо. ivanaika, JESSY, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 1 минут, Марина Савковић рече ве су досадне, обично позирање, гледање једно у друго, и тако, ништа ново... mi ne pravimo pitanje, ali ako zelis da cuvas svoju privatnost, u redu je... ivanaika, Чунга Лунга and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Moja sestra, moj ponos...fantastične kritike, fantastična ona Phoebe, Iulianus, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука