Jump to content

Хајде да се хвалимо...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

na dobrom sam putu da se baš zaljubim kao klinac...ni zatrpavanje poslom mi ne pomaže... :0222_shocked:

Nemas sta da brines,proci ce te i to :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

данас сам се причестила..... :brokoli: girl_smiley:uraaaaaa:

E bas ti onako pravoslavno zavidim :D

Nadam se da cu i ja uskoro time da se pohvalim.

Подели на овим сајтовима

Samo vas gledam kako se pravite vazni,pa se jos i hvalite,ne mogu da ne primetim da ste zaboravili da hvalite one najbolje,kao npr.mene...No,to mi daje razlog da se ja pohvalim pred svetom,ali cime,nemam cime,putujem u Bec,a jos nisam naucila ni rec ...malo me je i sramota,malo me i mrzi,a to je zato sto sam prirodni antitalenat za jezike,izmedju ostalog...moram mnogo da se trudim...kad se vratim sa putovanja,ako Bog da,treba da pocnem da ucim intenzivno,tesko je,ali ne smem da odustanem,nisam ja neki tamo mekusac.Moram da postanem intelektualac,a ne da ceo zivot prozivim kao obican prostak bez interesovanja za kulturu i progres,jer to je nobles,ja hocu nobles u mojoj kuci...Evicken !...:-D...LOL

:351780:

Подели на овим сајтовима

mislim imam al' mi malo neprijatno

ma kakvi neprijatno... joooj .hvali se.... :good2: gde ces ako ovde ne.,...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

neee, cuvaj zdravlje!
samo ljubav cuva zdravlje :good2:

proci ce te i to
cek prvo da dodje.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Samo vas gledam kako se pravite vazni,pa se jos i hvalite,ne mogu da ne primetim da ste zaboravili da hvalite one najbolje,kao npr.mene...No,to mi daje razlog da se ja pohvalim pred svetom,ali cime,nemam cime,putujem u Bec,a jos nisam naucila ni rec ...malo me je i sramota,malo me i mrzi,a to je zato sto sam prirodni antitalenat za jezike,izmedju ostalog...moram mnogo da se trudim...kad se vratim sa putovanja,ako Bog da,treba da pocnem da ucim intenzivno,tesko je,ali ne smem da odustanem,nisam ja neki tamo mekusac.Moram da postanem intelektualac,a ne da ceo zivot prozivim kao obican prostak bez interesovanja za kulturu i progres,jer to je nobles,ja hocu nobles u mojoj kuci...Evicken !...:-D...LOL

Znaci ne menjaj dilera! ;)

Подели на овим сајтовима

Nemam dilera,i njega sam pojela. :-D Verovatno mislis na Dekija,on je farmaceutski tehnicar...diluje samo kantarion...

Nemoj da pricas?Samo kantarion?!Eee a ljudi pucaju tolike pare na ove ilegalne droge bespotrebno ;)

Подели на овим сајтовима

Гукни голубе. :D

ma kakvi neprijatno... joooj .hvali se.... :good2: gde ces ako ovde ne.,...

ma pravim neku muziku pa sam baš srećan i zadovoljan kako je ispalo :)

srećan k'o malo dete :)

eto da ne preteram :)

Подели на овим сајтовима

ma pravim neku muziku pa sam baš srećan i zadovoljan kako je ispalo :) srećan k'o malo dete :)

Е овако је већ боље, кад се похвалиш...твоја срећа је и наша срећа. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

ma pravim neku muziku pa sam baš srećan i zadovoljan kako je ispalo :)

srećan k'o malo dete :)

eto da ne preteram :)

:cheesy3:  0511_music0504_music0510_music0512_music0507_musicgirl_smiley

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...