Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Бароне, ту мудрост другом продај. Ја сам се о тим глупостима одавно едуковао. То је циљ анархо комуниста, анрхизам као задњи стадијум комунизма и та утопијска глупост. Ја немам ништа против државе, имам много тога против лоповских политичара и злоупотреба државе. Milosavljevicu slabo si se edukovao. Komunizam je drustveno uredjenje bez drzave, bez prinude, bez policije vojske i sudova gde ce se ljudi samoorganizovati na dobrovoljnoj osnovi u malim zajednicama- komunama ... Upravo ono sto Grizli prizeljkuje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Pa u pravu si, pohlepa je pokretac coveka ali je ujedno i razlog zbog koga ces uvek morati da imas prinudu kroz drzavu koja ce to da obuzdava ... I ako moze bez onoha "kada svest coveka bude razvijena" jer je to stara komunisticka spika. Bice svima super u komunizmu samo da nam se svest razvije i nema problema ... Похлепа је када желиш нешто незаслужено. Није похлепа ако вредно радиш и нешто створиш, то је врлина. Код нас се некада то звало "добар домаћин" и поштовало, док нису дошле комуњаре. Не треба никаква "свест" да се развија, већ само да нам се паразити скину с` грбаче. Свако нека живи од свог рада. И то је све. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Milosavljevicu slabo si se edukovao. Komunizam je drustveno uredjenje bez drzave, bez prinude, bez policije vojske i sudova gde ce se ljudi samoorganizovati na dobrovoljnoj osnovi u malim zajednicama- komunama ... Upravo ono sto Grizli prizeljkuje ... Па ти си изгледа имао кеца из марксизма... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Похлепа је када желиш нешто незаслужено. Није похлепа ако вредно радиш и нешто створиш, то је врлина. Код нас се некада то звало "добар домаћин" и поштовало, док нису дошле комуњаре. Не треба никаква "свест" да се развија, већ само да нам се паразити скину с` грбаче. Свако нека живи од свог рада. И то је све. Jedno je dobar domacin koji vredno radi a drugo Miskovic.. Prvi nije pohlepan ali drugi jeste i taj drugi je pokretac privrede a ujedno i raslog neophodnosti prinude i drzave ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Milosavljevicu slabo si se edukovao. Komunizam je drustveno uredjenje bez drzave, bez prinude, bez policije vojske i sudova gde ce se ljudi samoorganizovati na dobrovoljnoj osnovi u malim zajednicama- komunama ... Upravo ono sto Grizli prizeljkuje ... Ја сам се о комунизму образовао из ове књиге Њу ћу ти и поклонити, не иде да се о омиљеној идеологији образујеш са википедије oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Па ти си изгледа имао кеца из марксизма... Za to su apsili ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Jedno je dobar domacin koji vredno radi a drugo Miskovic.. Па Мишковић је продукт твог система. Њега је створила држава. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Ја сам се о комунизму образовао из ове књиге Њу ћу ти и поклонити, не иде да се о омиљеној идеологији образујеш са википедије Milosavljevicu opet si poceo sa selfijima ... Dzaba knjiga kada ne znas o cemu prica ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Па Мишковић је продукт твог система. Њега је створила држава. Miskovic je produkt ljudske prirode koja he pohlepna. A drzava je posledica te prirode ljudske. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Milosavljevicu opet si poceo sa selfijima ... Шта фали, леп см момак, пропорционлне грађе нит много висок нит много низак... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Miskovic je produkt ljudske prirode koja he pohlepna. A drzava je posledica te prirode ljudske. Не батице. Мишковић је продукт социјалистичке државе. Он никада не би могао да буде монополиста да му држава то није омогућила. Сећаш се када смо причали о слободном увозу? Да је свако могао да увози робу колико и како жели, Мишковић никада не би постао то што је сад. Али могао је само он, јер је био најбољи пајтос са Слобоманом... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Шта фали, леп см момак, пропорционлне грађе нит много висок нит много низак... Pa vidis da je knjiga markantnija od tebe ... Tebra, onaj svaba ostavio knjigu koja ostavlja bolji itisak od tebe ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Какве везе има са комунизмом? У комунизму не живиш како желиш у складу са потребама и могућностима. У комунизму живиш како ти држава каже, у складу са могућностим које ти држва одреди, по потребама које је држва одредил да су ти довољне. Уколико ја зарађујем 100 000 динара и купим два стана то су моје могућности и моје потребе, У комунизму би ми рекли да су ми потребе велике, па би ми узели један стан да дају неком другом, и одредили би ми мању плату, јер ми не треба толикоа плата. Какве везе дкле ова дефиниција има са комунизмом и како си ти то повезао.. мени баш није јасно. ovo što si ti napisao je "vulgarni" komunizam tj. to je ono što smo imali prilike da vidimo na delu. Nađi negde i pročtaj šta su Marks i Engels mislili pod komunizmom i videćeš da je vrlo, vrlo slično onome što je napisao Grizli. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Не батице. Мишковић је продукт социјалистичке државе. Он никада не би могао да буде монополиста да му држава то није омогућила. Сећаш се када смо причали о слободном увозу? Да је свако могао да увози робу колико и како жели, Мишковић никада не би постао то што је сад. Али могао је само он, јер је био најбољи пајтос са Слобоманом... Ma ti ne prihvatas jednu stvar... I miskovic i sloba i bil gates su produkt pohlepe a drzava je sredstvo i to neophodno kontrole i regulacije toga jer bi imao u suprotnom mafijaske bande koje bi se otimale medjusobno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Joj majko moja pa kud ja napisa onaj komentar. Evo sad pročitah sve komentare. Bilo je van teme al mi upalo u oči. Neću više da pišem van teme ništa. Никола Поповић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука