Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Nego... Kada su ti otimali tu zemlju jesi li se branio? Hteli pradedu da streljaju. A tebi, kad poklanjali stanove, jel pravili tvoju feshtu, prase, titove pesmice, ceo fazon? Niko od nas nije video komunizam vec samo citao o njemu u knjigama Knjige su apsktratna ideja zaimsljena u glavi onog ko teorise, a to sto smo mi videli to je komunizam u praksi, ono sto se desi kada se ta ideja sprovede u delo. To sto se videlo - to je upravo komunizam. To su rezultati drustvenog kontrolisanja od strane politicara i drzave. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Hteli pradedu da streljaju. A tebi, kad poklanjali stanove, jel pravili tvoju feshtu, prase, titove pesmice, ceo fazon? Knjige su apsktratna ideja zaimsljena u glavi onog ko teorise, a to sto smo mi videli to je komunizam u praksi, ono sto se desi kada se ta ideja sprovede u delo. To sto se videlo - to je upravo komunizam. To su rezultati drustvenog kontrolisanja od strane politicara i drzave. Opet pokazujes da ne znas sta je komunizam i sta znaci rec komunizam. A ja sam ziveo u novogradnji, komunisti izgradili, ko bre da se lomata po memlivim predrstnim udzericama ...A pesmice smo pevali naravno, po sumama i gorama .... I kos mnoge ... Steta sto nisi bio da vidis kako je bilo super ... A ne lao danas ... Kerovi po dvoristu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Knjige su apsktratna ideja zaimsljena u glavi onog ko teorise, a to sto smo mi videli to je komunizam u praksi, ono sto se desi kada se ta ideja sprovede u delo. To sto se videlo - to je upravo komunizam. To su rezultati drustvenog kontrolisanja od strane politicara i drzave. Idi na wikipediju i pronadji sta je komunizam ... Ne mogu da objasnjavam... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Црвени, па ти би бар требало да знаш шта је комунизам, ови клинци нису имали марксизам у школи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Црвени, па ти би бар требало да знаш шта је комунизам, ови клинци нису имали марксизам у школи... Pa i zna, propagira ga ovde redovno. Idi na wikipediju i pronadji sta je komunizam ... Ne mogu da objasnjavam... Imam ja marksov kapital, poklonicu ti za rodjendan, volis to. Par puta sam doso u iskusenje da ga iskoristim za tolat papir. A ja sam ziveo u novogradnji, komunisti izgradili, ko bre da se lomata po memlivim predrstnim udzericama ...A pesmice smo pevali naravno, po sumama i gorama .... I kos mnoge ... Steta sto nisi bio da vidis kako je bilo super ... A ne lao danas ... Kerovi po dvoristu ... Znam ja sve to kako je, uzmu tudju zemlju i tudje pare, pa onda od tih para dizu zgrade da zive tikve bez korenj u njima, u stnovima koje su dobili za dzabe. I da se njihova decica igraju po gorama i sumicama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Црвени, па ти би бар требало да знаш шта је комунизам, ови клинци нису имали марксизам у школи... Pa znam, zato i kazem... Oni ne znaju sta je komunisticko drustvo i da si ti sa svojom utopijom najblizi tome ...oni pogresno socijalizam nazivaju komunizmom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Сто посто... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Сто посто... КОмунизам - утопија за нераднике. Не морате да радите ништа, све ће држава да вам обезбеди, смо треба да радите за држву. Па ко ради више и боље -његова штета, ко ради мање и лошије његова корист. Утопија у пракси.... другим речима.. само поштено.. па ко кога.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Ма то ти је скроз исто као ово што ја пишем. Зато се ја и Барон у свему слажемо... Старе комуњаре. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 КОмунизам - утопија за нераднике. Не морате да радите ништа, све ће држава да вам обезбеди, смо треба да радите за држву. Па ко ради више и боље -његова штета, ко ради мање и лошије његова корист. Утопија у пракси.... другим речима.. само поштено.. па ко кога.... Milosavljevicusamo jednu stvar da ti kazem, u komunizmu nece postojati drzava... Kao kod Grizlija manje vise ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Братац, комунизам је псеудо-религиозна фантазија. То што "нема државе" је потпуно споредно. Поента јесте да је Маркс маштао о свету у коме неће владати закони економије већ ће свега бити у изобиљу без рада. Тј. да свако ради "колико оће" и "има колико оће"... Значи, кад сам о томе причао мом детету од 5 година искидало се од смеха. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Братац, комунизам је псеудо-религиозна фантазија. То што "нема државе" је потпуно споредно. Поента јесте да је Маркс сањао о свету у коме неће владати закони економије већ ће свега бити у изобиљу без рада. Тј. да свако ради "колико оће" и "има колико оће"... Значи, кад сам о томе причао мом детету од 5 година искидало се од смеха. To bez rada si izmislio, razlika izmedju tvoje utopije i komunisticke je samo u tome sto kod tebe postoji svojina a u komunizmu ne ... Ali evo vec smo malo pojasnili Milosavljevicu i verujem da je shvatio da komunizam nije niko video kao ni taj tvoj sistem. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Нисам измислио "без рада" већ то директно следи из постављених услова и људске природе. Ако немаш приватну својину и профит као мотив нећеш радити ништа. То се показало свуда где је та идеја покушана. Мој систем можеш да видиш свуда око себе и функционише супер чак и са паразитима који су га зајахали. Овај свет на леђима носе продуктивни људи који раде за профит, приватна својина и слободна трговина. Укини било шта од тога и пола човечанства ће помрети од глади, а остатак се вратити у средњи век. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Нисам измислио "без рада" већ то директно следи из постављених услова и људске природе. Ако немаш приватну својину и профит као мотив нећеш радити ништа. То се показало свуда где је та идеја покушана. Мој систем можеш да видиш свуда око себе и функционише супер чак и са паразитима који су га зајахали. Овај свет на леђима носе продуктивни људи који раде за профит, приватна својина и слободна трговина. Укини било шта од тога и пола човечанства ће помрети од глади, а остатак се вратити у средњи век. Pa u pravu si, pohlepa je pokretac coveka ali je ujedno i razlog zbog koga ces uvek morati da imas prinudu kroz drzavu koja ce to da obuzdava ... I ako moze bez onoha "kada svest coveka bude razvijena" jer je to stara komunisticka spika. Bice svima super u komunizmu samo da nam se svest razvije i nema problema ... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Milosavljevicusamo jednu stvar da ti kazem, u komunizmu nece postojati drzava... Kao kod Grizlija manje vise ... Бароне, ту мудрост другом продај. Ја сам се о тим глупостима одавно едуковао. То је циљ анархо комуниста, анрхизам као задњи стадијум комунизма и та утопијска глупост. Ја немам ништа против државе, имам много тога против лоповских политичара и злоупотреба државе. Ali evo vec smo malo pojasnili Milosavljevicu i verujem da je shvatio da komunizam nije niko video kao ni taj tvoj sistem. ја ти рекох, није га видео онако како је то маркс замислио јер је то само теорија у његговој глави., у пркси је испало шта се добија стварно кад се марксова теорија примени. Дакле видели сте комузнизам, шта се добија када се комунистичк теорија примени. Добија се дефицит, нерадници, лоповлук, корумпираност, диктатура, голи отоци, гулаге и остло. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука