Дејан Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Kako si na ulici kad ti živiš u meni? Панарет and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Isus: "nije danas be, ja slavim svetog Arandjela" :-D Ти си изгледа неки атеиста који држи до традиције Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Kako si na ulici kad ti živiš u meni? E ovo je dobro. Ima onu notu vladike Nikolaja na koju se mase lože Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 E ovo je dobro. Ima onu notu vladike Nikolaja na koju se mase lože i starca Porfirija w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 и мајке Борке ) Никола Поповић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Trenutno da Ga sretnem... Pobegao bih postidjen kao nikada, možda bih izgoreo od Njegovog prirustva zbog svog trenutnog stanja(analogija sa SZ upozorenjem Boga da Mu se ne približavaju Jevreji jer će izginuti). Doživeo sam Gospoda odavno i tada sam osetio radost, radost spasenja i Ljubav neizmernu. A sada govorim drugačije, jel da? Pa jeste tako. Osećam i sada duhovnu radost i Boga povremeno na Liturgiji, za vreme molitve. Ali za pravi živi susret "lice u lice" nisam spreman. Nisam spreman ni za andjela, a kamoli Isusa Hrista. Muramasa to pogrešno shvata uporedjujući strah od Staljina sa strahom Gospodnjim(ateista pa nije ni čudo što ne zna, ne znaju ni mnogi vernici). Bog je Ljubav. Mnogo mi je dao i više puta me je spasio. A ja nisam ispunio Njegova očekivanja kako treba, ono što sam obećao Njemu i sebi(a nisam bio primoran na to). U padu sam velikom. Dobio sam besplatnu blagodat Duha Svetog nakon svakog pokajanja, ali nakon odredjenog vremena vratim se skoro na staro, zbog svojih(neopravdanih) slabosti. Zbog toga bih pobegao, od stida a ne od straha od kazne mučenjem. Šta da Ga pitam kad mi je dao previše a ja učinio premalo. Ajde šta? Da li nešto iz istorije, budućnosti, nauke... A On mi otkrio Sebe i ponudio Večni život u Carstvu koji ne zaslužujem ni da pomenem. Moci, gde me nadje sa ovom temom baš sada. Ako Bog da i ako se promenim( a to od mene zavisi jer mi je Bog dao i više nego što mi treba i svaki put mi pruži pomoć kad rešim da stupim u duhovnu borbu) stanje će biti drugačije. Barem kao kada sam prvi put lično doživeo Gospoda Isusa Hrista kao Radost spasenja. Amin! Bože daj! facenew22222222 Agaton Vuzman and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Nadala bih se da mi neće reći: "idi od mene, ne poznajem te" Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 P.s. I onda... Onda bih ja pitala > Pa gde da idem,Gospode ?Ja necu nigde da idem . Ja ostajem tu. Hvala ti,hvala ti,hvala ti...... Ne idi nigde. Vidis i shvatas. Tesko meni bez tebe. A onda bih ja pokazala svoju sklonost ka preterivanju . Pa bih se usudila da ga poljubim u ruku nekoliko puta ,a On mi ne bi rekao kako se usudjujes,vec bi me zagrlio i tako bih umrla . S t a bi posle bilo,ne zna se. To niko ne zna ,a i otkud ja to znam,Boga niko nikad nije video. Ali .... On i dalje postoji,i ovim putem Ga pismeno molim,da mene voli najvise,ako je moguce. w.a.mozart, Плутон, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Хајмо ми лијепо на једну подужу кафицу. Имам толико питања, па се надам да имаш сљедећих неколико дана слободних. pahulja and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 S t a bi posle bilo,ne zna se. ) facenew22222222 Volim_Sina_Bozjeg and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Тата, када ће Васа да се уразуми? ) Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 I ja bih ga nesto pitao Klaud- ko si ti? Isus- To sam ja... Klaud- Ja?! Nemoguce... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 "Шта кажеш да отворимо винарију?" w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Vinarija - Kod Trojice- Срђан Шијакињић, Volim_Sina_Bozjeg, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Moci, gde me nadje sa ovom temom baš sada. Ako Bog da i ako se promenim( a to od mene zavisi jer mi je Bog dao i više nego što mi treba i svaki put mi pruži pomoć kad rešim da stupim u duhovnu borbu) stanje će biti drugačije. Barem kao kada sam prvi put lično doživeo Gospoda Isusa Hrista kao Radost spasenja. Amin! Bože daj! Bas sada. Moci ces . Mozda sada ne mozes,ali ces moci. Moras da znas sta zelis. Nisam teolog.Sve znam ,a nista ne znam i sve pricam napamet,jer sam ja najgori primer na svetu Nisam mogla vise da zanemarim licno spasenje.Godinama sam zivela nedaleko od Zice,a samo sam 1 bila na liturgiji,slucajno. Slucajno sam jednom usla u crkvu,kad sam greskom citav sat poranila u skolu... i bilo me je strah,kao da radim nesto zabranjeno,a i bilo je. Ipak ,nekim cudom mogu da te razumem. Kojim god padom da padas,ne daj se...i gledaj gore. P.s. Voli vas Arsenija. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука