goranger Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Skoro sam dobio izvesnu inspiraciju kada sam po treći put odslušao jedno pametno predavanje o evlavijskoj i evsenijskoj pobožnosti i poželeo sam da oživim ovu zaboravljenu temu, a ova dva posta su mi najupečatljivija. koje predavanje? A. Jovanović? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 On 26.12.2014. at 21:44, Зосима рече Сви ви што би кукали ,падали,пропали,читали песме,пренемагали се и слично,по мом мишљењу ,уопште Га не би импресионирали,а они који би Га заиста препознали,заргрили би га ко брата рођеног,којег дуго видели нису,а тако су га дуго чекали... Pa zar ni ti ne podržavaš braću i sestre u Hristu što mnogo vole da blagoglagoljaju? *voleo bih da dignem temu iz zaborava haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 "Daj mi jedan ferari crveni i put vijugavi da dodjem Boze pravo tebi. " Драшко је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука