Jump to content

Ко је и шта за вас значи Христос? Шта бисте му рекли да можете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Oni koji ne veruju, ni test neće ništa promeniti.

O grešiš, grešiš, itekako će poverovati.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Пошто свакодневно причам са Њим кроз молитве своје,мислим да би Му све било јасно и не би било потребе за било каквом причом у том тренутку.У сваком случају мала је вероватноћа да бих Му пришао,сматрајући да нисам достојан тога...

Подели на овим сајтовима

CItam temu i kapiram da bi skoro svi hriscani pobegli kad bi videli Isusa... manji deo bi pao u nesvest...

Fun fact... ako promenite ime teme i umesto "Hristu" napisete "Dzastin Biberu" svi komentari bi i dalje bili potpuno adekvatni :D probajte! Krenite da citate temu ponovo sa tom novom informacijom :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici?

Zapravo bih ga pitao:

Cloudking: Isuse, sta mislis  o svojoj jedinoj pravoj Crkvi?

Isus: Sta te zanima o Pentekostalcima?

:aplauz:

Подели на овим сајтовима

Zapravo bih ga pitao:

Cloudking: Isuse, sta mislis  o svojoj jedinoj pravoj Crkvi?

Isus: Sta te zanima o Pentekostalcima?

:aplauz:

Kako mozes da pitas nesto nekoga ko ne postoji Cloudking?

joooj

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog brate Srbine!

:.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.

Ne razumem. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

CItam temu i kapiram da bi skoro svi hriscani pobegli kad bi videli Isusa... manji deo bi pao u nesvest...

Fun fact... ako promenite ime teme i umesto "Hristu" napisete "Dzastin Biberu" svi komentari bi i dalje bili potpuno adekvatni :D probajte! Krenite da citate temu ponovo sa tom novom informacijom :D

А зашто би побегао када Он Воли све нас . Па чак и када би хтео да побегнем , не би могао јер од Њега нико не може да побегне.

И ја би се сигурно уплашио , али какав би ја то верник био када би побегао од онога у кога имам поверење и љубав и коме сам се молио током једног дела свога живота. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

А зашто би побегао када Он Воли све нас . Па чак и када би хтео да побегнем , не би могао јер од Њега нико не може да побегне.

И ја би се сигурно уплашио , али какав би ја то верник био када би побегао од онога у кога имам поверење и љубав и коме сам се молио током једног дела свога живота.

To pitaj drugare sto bi bezali ili padali na kolena :-D

Подели на овим сајтовима

Од Господа бих пре свега тражила да Му се што више приближим, да ми помогне да изнесем оно што ми је на путу. И да мало коригује мој незгодан карактер. Више вере, праштања и љубави.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...