RYLAH Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Kako da ga postujem kada ne verujem da postoji? Мислиш: верујеш да не постоји? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 No, ja ne znam, nisam siguran, najvjerovatnije bih ga bio zamjenio za ovog češkog pjevača i ne bih ga prepoznao uopšte - koliko se već znam i poznajem. U svakom slučaju bih ga gledao prvo pozdravit sa "Slava Ti Isuse Hriste", "Budi Hvaljen Isuse" i sl. Nadam se da ne bi izrazio želju krenuti sa mnom kući. To bi bila moja "smrt", umro bi od sramote da Ga vodim u taj nered i bordel što ga imam tamo. Mora se preskakati preko stvari i kablova, ja sam sam se nekoliko puta o njih sapleo, knjige su mi tamo naslagane u soliterima po stolicama, neoprano sudje, prašina, paučina itd. Morao bih mu se nekako ispričat i izgovorit, rekao bih mu: Gospode, nisam dostojan da udješ pod krov moj. Odveo bih Ga svom parohu ili u neki manastir ili ako ništa u hotel u najgorem slučaju, svuda bi bilo bolje, odvesti Ga k sebi - to bi bila izuzetno loša ideja. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Gospode otkud dodjose ateisti na ovom forumu tako nacitani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Pito bi ga sto pobi onolki narod u SZ Isuse brate. На то питање нам је већ одговорио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Gospode otkud dodjose ateisti na ovom forumu tako nacitani Naso sam na interentuslucajno prvosalvni kviz, zove se veroucitelj. Resio sam kviz sa 92 poena. Apsolutni rekord u poredjenu sa mojim pravosalvnim prijateljima koji nisu mogli da predju ni 50... probaj i ti... okusaj srecu i pobedi ateistin rekord http://kviz.vinli.net Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Naso sam na interentuslucajno prvosalvni kviz, zove se veroucitelj. Resio sam kviz sa 92 poena. Apsolutni rekord u poredjenu sa mojim pravosalvnim prijateljima koji nisu mogli da predju ni 50... probaj i ti... okusaj srecu i pobedi ateistin rekord http://kviz.vinli.net osvojio sam 80 poena,al zezao me font cirilice,mogao sam vise poena da osvojim al nema veze,kviz je super sad cu stavim cirlicu i opet zaigram Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Naso sam na interentuslucajno prvosalvni kviz, zove se veroucitelj. Resio sam kviz sa 92 poena. Apsolutni rekord u poredjenu sa mojim pravosalvnim prijateljima koji nisu mogli da predju ni 50... probaj i ti... okusaj srecu i pobedi ateistin rekord http://kviz.vinli.net Rezultat: 91 Несташна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Naso sam na interentuslucajno prvosalvni kviz, zove se veroucitelj. Resio sam kviz sa 92 poena. Apsolutni rekord u poredjenu sa mojim pravosalvnim prijateljima koji nisu mogli da predju ni 50... probaj i ti... okusaj srecu i pobedi ateistin rekord http://kviz.vinli.net Odbaci te sektase od sebe, 89 na keca. Koji smo carevi, je l da? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Odbaci te sektase od sebe, 89 na keca. Koji smo carevi, je l da? Kazi... DOk sam resavao, pored mene bila moja supruga i neki prijatelji... svi su me gledali u cudu "otkud bre znas sve to" a ja samo kimnem brkom i kazem "Pouke.org- riznica mudrosti i sveznanja" Grizzly Adams and drvce је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Kazi... DOk sam resavao, pored mene bila moja supruga i neki prijatelji... svi su me gledali u cudu "otkud bre znas sve to" a ja samo kimnem brkom i kazem "Pouke.org- riznica mudrosti i sveznanja" cim pominjes brk sumnjiv si mi nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Naso sam na interentuslucajno prvosalvni kviz, zove se veroucitelj. Resio sam kviz sa 92 poena. Apsolutni rekord u poredjenu sa mojim pravosalvnim prijateljima koji nisu mogli da predju ni 50... probaj i ti... okusaj srecu i pobedi ateistin rekord http://kviz.vinli.net Није тема, али нема везе. Добар је квиз 92 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 97 ali da nisam napravio par grešaka i to zabunom a ne iz neznanja bilo bi bolje, bilo je par stvari koje nisam znao a imena svetitelja sa njihovm titulima nisam baš nešto ispovezivao kako treba al opet nije ispalo ni to tako sasvim loše. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p417x417/10426849_642395879198602_7063454462809791813_n.jpg?oh=733de4a135cbc142ee0ca6629c781318&oe=556134E3&__gda__=1432829373_67ac2602ee23121da40330188408e131 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 97 ali da nisam napravio par grešaka i to zabunom a ne iz neznanja bilo bi bolje, bilo je par stvari koje nisam znao a imena svetitelja sa njihovm titulima nisam baš nešto ispovezivao kako treba al opet nije ispalo ni to tako sasvim loše. Обавезно иди из почетка. Има различитих питања. Из другог пута 111 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Обавезно иди из почетка. Има различитих питања. Из другог пута 111 Ma neću, može samo bit gore, ne može bit bolje. tamo taj manastir Hopovo ili Krušedol tamo sam si sve mislio Krušedol i u posljednji čas okrenem na Hopovo a ono Krušedol. pa me pita ko je vidio prvog Uskrslog Hrista a meni se učinilo da pita za Božić ko se Hristu prvi poklonio jer je prethodno bilo pitanje u vezi Božića pa stavim tamo pastire, tek poslije vidim ne pita za Božić već za Vaskrs. Pa onda taj Badnjak, mi nikakve te takve simbolike nemamo pa sam razgledao tamo imena i blejio u to ko ovca, ispao mi na kraju jedini normalan odgovor sv. Josif i taman kad sam htio to označit isteklo vrijeme. Onu asocijaciju atos sam pogodio ali nisam znao napisat, mi pišemo Athos. pa dodaj Sveta Gora, opet nevalja, smeta to Athos, pa isprobaj ovako onako, i na kraju nešta uhvati valjda Sveta Gora kad sam stavio bez tog Athos a isprobavao Atos bez h, ma sve kombinacije. Pa ti svetitelji, nisam imao pojma kako da to povežem, ja htio pisat al nije išlo, ono trebalo premještat te titule. prošlo mi pola vremena dok sam skopčao kako i šta sad s tim i nekoliko sam ih ispovezivao a potom mi isteklo vrijeme. Ostalo sam riješio odmah, bio lak test. Mogli su nešto teže, ovo je prelagano, kad i ateisti to rješavaju lijevom rukom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 E, nije los kviz stvarno, aj neki admin nek podeli temu da ne spamujemo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука