Jump to content

Ко је и шта за вас значи Христос? Шта бисте му рекли да можете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja: Zdravo, zdravo... (nastavljam dalje)
Hristos: Čekaj, burazeru (širi ruke i grli me)

Šalu na stranu, zna On da nisam ja sa rečima vešt, teško je reći šta bih mu rekao, ako bih išta rekao... Učim se još tom davanju bez rezerve...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Mislim da ne bih uspela ni reč da izustim, samo bih sela i plakala.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Molila bih ga da zajednicarimo kroz setnjicu i razgovor, mozda i neku zakusku :)...pitala bih ga sve sto mi je ostalo nejasno u vezi mog zivota i uopste zivota sveta od postanja do danas. Jakoooooooo bih ga zagrlila  Skakutala bih od radosti, molila bih ga da ostane jos malo koliko god moze u mom drustvu, molila bih ga da mi oprosti sve i da mi da vecno drzavljanstvo Svog Carstva, da mi da snage da izguram do tad :)

Danas sam bas ovo nasla. Simpaticno je :)  girl_smiley

Kako bi izgledalo da se Isus rodio u vrijeme Googla, Facebooka, Twittera...

https://www.youtube.com/watch?v=xK1xpwP2HWc#t=113

Подели на овим сајтовима

КАО ШТО чезне јелен за изворима вода,
тако чезне душа моја Теби, Боже.

Жедна је душа моја за Богом Живим;

кад ћу доћи и јавити се лицу Божијем?

Бише ми сузе моје хлеб мој дан и ноћ,
када ми говораху сваки дан: Где је Бог твој?

Тога се сетих и излих на се душу своју;  

Псалам 41

Подели на овим сајтовима

propao bih u zemlju od stida.koliko sam ga puta slagao i obecavao da necu vise gresiti.koliko sam puta ga izdao a ocekivao je od mene da pomognem i stanem na njegovu stranu.neznam nebih mogao ni da glavu podignem koliku je zrtvu podneo za mene a ja sta sam ja ucinio za njega.a mogao sam .

Подели на овим сајтовима

Сви ви што би кукали ,падали,пропали,читали песме,пренемагали се и слично,по мом мишљењу ,уопште Га не би импресионирали,а они који би Га заиста препознали,заргрили би га ко брата рођеног,којег дуго видели нису,а тако су га дуго чекали...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da bi ga razbesnelo to što ne bih pao na kolena, kukao i bio prepodoban, umesto da budem to što jesam.

Што се тебе тиче,убеђен сам да у теби постоји једна мала искрица,коју ти никад за живота  нећеш до краја угасити,колико се год трудио, а сусрет са њим би то претворио у буктињу... :)

А бре Мурамасо,ти си овде прочитао више св отачких дела него пола православних... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Бленула бих ко теленце у Њега и не бих знала шта да кажем! :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Бленула бих ко теленце у Њега и не бих знала шта да кажем! :0222_shocked:

Мисим да би ипак изустила "  Господе драги, а где је мој дечко ?"... :)))

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...