Jump to content

Ко је и шта за вас значи Христос? Шта бисте му рекли да можете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Легао би испред Христа и целивао би Му ногу и највероватније би ћутао јер нисам достојан да кажем нити једно слово, нити да подигнем поглед више од Његове ноге.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ako bas ne bih uspeo da ga izbegnem, pitao bih ga da mi objasni kompletnu demonologiju i da mi pokaze kako izgleda Pakao i njegove zakonitosti.

A on ti kaže - Vasilije, čedo, ajmo polako. Nisi na svetosavlju, ovo nije tema -pitajte pastira- a ja nisam o. Ljubo... DAKLEM...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

A on ti kaže - Vasilije, čedo, ajmo polako. Nisi na svetosavlju, ovo nije tema -pitajte pastira- a ja nisam o. Ljubo... DAKLEM...

:)):)) :))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ih dok mu izdeklamujes sve ovo... :-D

Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор, ја хтедох баш да се распричам и да све издекларишем. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Pa ako je Hristos, nije Staljin. Zasto toliko potencirate na poltronskom odnosu?

e ovo je odlično... i vrlo bitno :aplauz: :aplauz: :aplauz: 8086.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja bih ga pitao šta pije, kupio bih u prodavnici neki sok ili vodu (možda i nešto alkoholno, po želji a možda bi mi on rekao -  moje piće je da budem sa onima koji me ljube) i pozvao bih ga u šetnju do obližnjeg parkića na brdu. Tačno sam zamislio scenu... u blizini je i groblje. Kud ćeš inspirativnije mesto za razgovor sa Bogom. Posle bih ga doveo kući da pravimo postere zajedno... mislim, nije da ih do sad već nismo pravili zajedno LOL

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja bih ga pitao šta pije, kupio bih u prodavnici neki sok ili vodu (možda i nešto alkoholno, po želji a možda bi mi on rekao - moje piće je da budem sa onima koji me ljube) i pozvao bih ga u šetnju do obližnjeg parkića na brdu. Tačno sam zamislio scenu... u blizini je i groblje. Kud ćeš inspirativnije mesto za razgovor sa Bogom. Posle bih ga doveo kući da pravimo postere zajedno... mislim, nije da ih do sad već nismo pravili zajedno LOL

Sebicno Moci, sebicno... ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ипак мислим да бисмо сви побегли или следили од страха.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Sebicno Moci, sebicno... ;-)

možda iz ugla biološke ipostasi ali iz eklisiološke nikako jer dok je sa mnom on je i sa drugima, ako me razumes : )

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Trenutno da Ga sretnem... Pobegao bih postidjen kao nikada, možda bih izgoreo od Njegovog prirustva zbog svog trenutnog stanja(analogija sa SZ upozorenjem Boga da Mu se ne približavaju Jevreji jer će izginuti).

Doživeo sam Gospoda odavno i tada sam osetio radost, radost spasenja i Ljubav neizmernu. A sada govorim drugačije, jel da? Pa jeste tako. Osećam i sada duhovnu radost i Boga povremeno na Liturgiji, za vreme molitve. Ali za pravi živi susret "lice u lice" nisam spreman. Nisam spreman ni za andjela, a kamoli Isusa Hrista.

Muramasa to pogrešno shvata uporedjujući strah od Staljina sa strahom Gospodnjim(ateista pa nije ni čudo što ne zna, ne znaju ni mnogi vernici). Bog je Ljubav. Mnogo mi je dao i više puta me je spasio. A ja nisam ispunio Njegova očekivanja kako treba, ono što sam obećao Njemu i sebi(a nisam bio primoran na to). U padu sam velikom. Dobio sam besplatnu blagodat Duha Svetog nakon svakog pokajanja, ali nakon odredjenog vremena vratim se skoro na staro, zbog svojih(neopravdanih) slabosti. Zbog toga bih pobegao, od stida a ne od straha od kazne mučenjem.

Šta da Ga pitam kad mi je dao previše a ja učinio premalo. Ajde šta? Da li nešto iz istorije, budućnosti, nauke... A On mi otkrio Sebe i ponudio Večni život u Carstvu koji ne zaslužujem ni da pomenem.

Moci, gde me nadje sa ovom temom baš sada. :(

Ako Bog da i ako se promenim( a to od mene zavisi jer mi je Bog dao i više nego što mi treba i svaki put mi pruži pomoć kad rešim da stupim u duhovnu borbu) stanje će biti drugačije. Barem kao kada sam prvi put lično doživeo Gospoda Isusa Hrista kao Radost spasenja. Amin! Bože daj!

Подели на овим сајтовима

Šta da Ga pitam kad mi je dao previše a ja učinio premalo. Ajde šta?

Па ако баш блокираш увек можеш из резерве да извучеш нешто куртоазно, типа - Извините, је л знате можда колко има сати? А он ти каже - је л по старом ил по новом? :)):)) :))

Dobio sam besplatnu blagodat Duha Svetog nakon svakog pokajanja, ali nakon odredjenog vremena vratim se skoro na staro

Зато много боље пролазе они који лепо плате : ) 

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...