JESSY Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 @@Сања Т., kreni veceras od prve katizme....i srecno.... Svetlana Pecin-Saraguda and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 @@Сања Т., kreni veceras od prve katizme....i srecno.... 8086.gif RYLAH, Олимп, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Псалам 102.Давидов, (Псалам).(МТ: Псалам 103)1. БЛАГОСЛОВИ, душо моја, Господа,и све што је у мени Име свето Његово.2.Благослови душо моја Господа,и не заборављај сва уздарја Његова.3.Који очишћује сва безакоња твоја,и исцељује све болести твоје.4.Који избавља од трулежи живот твој,Који те венчава милошћу и добротама.5.Који испуњује добрима жеље твоје,обновиће се као у орла младост твоја.6.Чини милостињу Господ,и суд свима онеправдованима.7.Казао је путеве Своје Мојсију,синовима Израиљевим вољу Своју.8.Милосрдан је и милостив Господ,дуготрпељив и много милостив.9.Неће се до краја гњевити,нити ће до века срдити се.10.Није нам по безакоњима нашим учинио,нити је по гресима нашим узвратио.11.Јер по висини неба од земље,утврдио је Господ милост Своју на онима који Га се боје.12.Колико је далеко исток од запада,удаљио је од нас безакоња наша.13.Као што милује отац синове,помилова Господ оне који Га се боје.14.Јер Он позна саздање наше,сети се да прах јесмо.15.Човек је као трава, дани његови,као цвет пољски, тако прецвета.16.Јер изиђе дух из њега, и нема га,и не познаје више место своје.17.А милост је Господња од века до века на онима који Га се боје,и правда је Његова на синовима синова18.оних који чувају завет Његов,и памте заповести Његових да их извршују.19.Господ је на небу припремио престо Свој,и Царство Његово влада над свима.20.Благословите Господа сви Анђели Његови,моћни снагом творећи реч Његову,да чујете глас речи Његових.21.Благословите Господа све Силе Његове,служитељи Његови творећи вољу Његову.22.Благословите Господа сва дела Његова.На сваком месту владавине Његове,благослови душо моја Господа. Svetlana Pecin-Saraguda, Дијана., Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Олимп, ИгорМ, Svetlana Pecin-Saraguda and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Богом смо јаки; Он гази непријатеље наше (Пс107.13) алиса, ivanaika, Ljubičasta and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Псалам 110.Алилуја.(Акростих по јеврејској азбуци). (МТ: Псалам 111) ИСПОВЕДАЋУ се Теби, Господе, свим срцем својим,(Алеф). на савету правих и на сабору. (Бет). Велика су дела Господња,(Гимел). испитана у свим вољама Његовим.(Далет). И слава и величанство дело су Његово,(Хе). и правда Његова остаје у век века. (Вав). Спомен је учинио чудеса Својих.(Зајин). Милостив је и милосрдан Господ;(Хет). храну даде онима који Га се боје;(Тет). памтиће до века завет Свој.(Јод). Моћ дела својих јевио је народу Своме, (Каф). да им даде наслеђе незнабожаца. (Ламед). Дела руку Његових су истина и суд;(Мем). верне су све заповести Његове,(Нун). утврђене у век века,(Самек). сачињене у истини и правди.(Ајин). Избављење је послао народу Своме,(Пе). заповедио је до века завет Свој;(Саде). свето је и страшно Име Његово.(Коф). Почетак мудрости је страх Господњи,(Реш). а разумевање добро свима који га творе.(Шин). Похвала Његова остаје у век века.(Тав). ivanaika and LISA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Псалам 112. 1. ХВАЛИТЕ, слуге, Господа; хвалите Име Господње. 2.Нека је Име Господње благословено од сада и до века. 3.Од истока сунца до запада хваљено је Име Господње. 4.Узвишен је над свима народима Господ, на небесима је слава Његова. 5.Ко је као Господ Бог наш? Који на висинама живи 6.и на смирене погледа, на небу и на земљи. 7.Који подиже са земље сиромаха, и са ђубришта уздиже убогога, 8.да би га посадио са кнезовима, са вођама народа Свога; 9.Који усељује неплодну у дом, матер која се радује деци. ivanaika, LISA and Млађони је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 LISA, Gordana ., ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Prepusti Bogu putove svoje, u njega se uzdaj i on će sve voditi. Ps 37,5 Svetlana Pecin-Saraguda, LISA, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 ivanaika је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Псалам 137.Псалам Давидов, (Захаријин) 7. Ако пођем посред невоље, оживећеш ме,на гнев непријатеља мојих простро си руку Твоју,и спасе ме десница Твоја. 8. Господ ће узвратити за мене.Господе, милост је Твоја до века,дела руку Твојих немој презрети. Иван Ивковић, ivanaika, Rašo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Gospod je videlo moje i spasenje moje; koga da se bojim? Gospod je krepost života mog; koga da se strašim?Psalam 27:1 Ljubičasta, ivanaika, Svetlana Pecin-Saraguda and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Ко живи у заклону Вишњег , у сену Свемогућег почива. Псалам 91 - 1 Олимп, Иван Ивковић, Ljubičasta and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Svetlana Pecin-Saraguda, Ненад Р. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Олимп and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука