JESSY Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Данче*, LISA, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Псалам 49. ... 14. Принеси Богу жртву хвалеи изврши Вишњему завете своје; 15. и призови Ме у дан жалости,и избавићу те, и прославићеш Ме. ... 23. Жртва хвале прославиће ме,и тамо је пут којим ћу му показати спасење Божије. Tako jednostavno... Данче*, Иван Ивковић, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Zero and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Смилуј се на ме Господе, јер ме је туга, од јада изнеможе око моје, душа моја и срце моје; ишчиље у жалости живот мој, и године моје у уздисању ; ослаби од муке крјепост моја, и кости моје сасахнуше...Заборављен сам као мртав, нема ме у срцима, ја сам као разбијен суд. ..Као вода разлих се , расуше се све кости моје, срце моје поста као восак, растопило се у мени. Погледај ме и смилуј се на ме, јер сам инокосан и невољник.. Нијем сам и нећу отворити уста својих, јер си ме Ти ударио. Олакшај ми ударац свој, силна рука Твоја уби ме... Срамота сатра срце моје, изнемогих, чекам хоће ли се коме сажалити, али нема никога, хоће ли ме ко потјешти, али не налазим...Сузе су ми хљеб дан и ноћ кад ми сваки дан говоре, гјдје је Бог твој? Слушај молитву моју Господе и чуј јаук мој. Гледајући сузе моје немој мучати. Иван Ивковић, Данче*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Psalam 25:11-1811 Radi imena svog, Gospode, oprosti greh moj, jer je velik.12 Koji se čovek boji Gospoda? On će mu pokazati koji put da izabere.13 Duša će njegova u dobru počivati, i seme će njegovo vladati zemljom.14 Tajna je Gospodnja u onih koji Ga se boje, i zavet svoj javlja im.15 Oči su mi svagda upravljene ka Gospodu, jer On izvlači iz zamke noge moje.16 Pogledaj me i smiluj se na me, jer sam inokosan i nevoljnik.17 Nek se raširi stisnuto srce moje, iz teskobe moje izvadi me.18 Vidi jade moje i muku moju, i oprosti mi sve grehove moje. Данче*, LISA and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Psalam 6:1-51 Gospode! Nemoj me pokarati u jarosti svojoj, niti me u gnevu svom nakaziti.2 Smiluj se na me, Gospode, jer sam iznemogao; isceli me, jer su kosti moje ustreptale,3 I duša se moja vrlo uzdrhtala. A Ti, Gospode, dokle ćeš.4 Obrati se, Gospode, izbavi dušu moju, pomozi mi radi milosti svoje.5 Jer mrtvi ne spominju Tebe; u grobu ko će Te slaviti? Zero, LISA, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Славите Господа, јер је добар,јер је довека милост његова! Svetlana Pecin-Saraguda, Zero and LISA је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Псалам 113.Алилуја. ... 22. Да придода Господ (благослов) на вас,на вас и на синове ваше. 23. Благословени сте ви Господу,Створитељу неба и земље. 24. Небо небеско је Господу,а земљу је дао синовима људским. 25. Неће мртви хвалити Те, Господе,нити сви који силазе у ад, 26. него ми живи благосиљаћемо Господаод сада и до века. Lepo receno... Amin. Svetlana Pecin-Saraguda and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Псалам 3 1. Господе! Како је много непријатеља мојих ! Многи устају на ме . 2. Многи говоре за душу моју : Нема му помоћи од Бога . 3. Али Ти си , Господе , штит који ме заклања , слава моја ; Ти подижеш главу моју . 4. Гласом својим вичем ка Господу , и чује ме са свете горе своје . 5.Ја лежем , спавам и устајем , јер ме Господ чува . 6 . Не бојим се много хиљада народа што са свих страна наваљује на мене . 7. Устани Господе ! Помози ми Боже мој ! Јер ти удараш по образу све непријатеље моје ; разбијаш зубе безбожницима . 8 . Од Господа је спасење ; нека буде на народу Твом благослов Твој! LISA, Svetlana Pecin-Saraguda, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 89. Doveka je, Gospode, reč tvoja utvrđena na nebesima,90. od koljena do koljena istina tvoja; ti si postavio zemlju i stoji.91. Po tvojoj naredbi sve stoji sad i sve služi tebi.105. Reč je tvoja žižak nozi mojoj, i videlo stazi mojoj.130. Reči tvoje kad se jave, prosvetljuju i urazumljuju proste.(Psalam 119.) Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Псалам 14 1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; неваљали су, гадна су дела њихова; нема никога да добро твори. 1 Мој. 6:12, Псал. 10:4, Рим. 3:10 2. Господ погледа с неба на синове човечије, да види има ли који разуман, тражи ли који Бога. Јер. 8:6 3. Сви су зашли, сви се покварили, нема никога добро да твори, нема ни једног. 4. Зар се неће опаметити који чине безакоње, једу народ мој као што једу хлеб, не призивају Господа? Мих. 3:3 5. Онде ће задрхтати од страха; јер је Господ у роду праведном. 6. Смејете се ономе што убоги ради; али Господ њега заклања. 7. Ко ће послати са Сиона помоћ Израиљу? Кад Господ поврати заробљени народ свој, онда ће се радовати Јаков и веселиће се Израиљ. Svetlana Pecin-Saraguda, Zero and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Псалам 86 (део) 1.Пригни , Господе ! Уво своје и услиши ме јер сам невољан и ништ . 2. Сачувај душу моју , јер сам Твој поклоник. Спаси слугу свог , Боже мој , који се у Те узда. 3. Смилуј се на ме , Господе , јер ка теби вичем сав дан . 4. Овесели душу слуге свог , јер к теби ,Господе ,подижем душу своју . 5. Јер си ти господе , добар и милостив и веома милостив свима који Те призивају. 6 . Чуј ,Господе, молитву моју , и слушај глас мољења мог ! Svetlana Pecin-Saraguda and LISA је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 1. Ако Господ неће градити дома, узалуд се муче који га граде; ако неће Господ чувати града, узалуд не спава стражар. 3 Мој. 26:20, Ис.Н. 2:2, Дјела 5:38 2. Узалуд раните, доцкан лијежете, једете хљеб уморни; миломе својему он даје сан. 1 Мој. 3:17 3. Ево нашљедства од Господа: дјеца, пород је дар од њега. LISA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Псалам 129.Песма степеница. (МТ: Псалам 130) ИЗ ДУБИНЕ вичем Теби, Господе, Господе, услиши глас мој. Нека буду уши Твоје пажљиве на глас мољења мога. Ако на безакоња будеш гледао, Господе, Господе, ко ће опстати? Јер је у Тебе очишћење. Ради Имена Твога потрпех Те, Господе; потрпе душа моја на реч Твоју. Поузда се душа моја на Господа, од страже јутарње до ноћи; од страже јутарње да се узда Израиљ на Господа. Јер је у Господа милост, и много је у Њега избављење, и Он ће избавити Израиља од свих безакоња његових. LISA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 За заштиту од поплаве Псалам 69. За крај, Давидов, за спомен, да ме спаси Господ.(МТ: Псалам 70) БОЖЕ, на помоћ моју пази; Господе, да ми помогнеш похитај. Нека се постиде и посраме који траже душу моју; нека се врате натраг, и нек се посраме који ми хоће зала; да се поврате одмах постиђени, који ми говоре: добро, добро! Нека се обрадују и узвеселе због Тебе сви који те траже, Господе, и да говоре свагда они што љубе спасење Твоје: Да се узвелича Господ! А ја сам ништ и убог, Боже, помози ми. Помоћник мој и Избавитељ мој јеси Ти, Господе, не закасни. Иван Ивковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука