LISA Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Псалам 118. ... 68. Добар си, Господе, и у доброти Твојојнаучи ме законима Твојим. ... Саша од Москве, Svetlana Pecin-Saraguda, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 „Покажи дивну милост своју, који избављаш оне који се у Те уздају од оних који се противе десници Твојој. Чувај ме као зеницу ока: сеном крила својих заклони ме“ — (Пс. 17:7-8) Svetlana Pecin-Saraguda, Олимп, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Псалам 133.Песма степеница. (МТ: Псалам 134) ЕВО САДА благосиљајте Господа све слуге Господње, који стојите у Храму Господњем, у дворовима дома Бога нашега. У ноћима уздигните руке своје ка Светињи, и благословите Господа. Благословиће те Господ са Сиона, Који је створио небо и земљу. Svetlana Pecin-Saraguda and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 „Јер си Ти, Господе, добар и милосрдан и веома милостив свима који Те призивају.“ — (Пс. 86:5) LISA, Иван Ивковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Теши се у Господу и даће ти шта ти срце жели. (Пс. 37:4) LISA, JESSY, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 „Јер си Ти, Господе, добар и милосрдан и веома милостив свима који Те призивају.“ — (Пс. 86:5) "Близу је Господ свима који Га призивају, свима који Га призивају у истини." (Пс. 144,18) Svetlana Pecin-Saraguda, JESSY and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 5. Из тескобе повиках ка Господу и услиши ме, изведе ме на пространо место Господ. Псал. 18:19 6. Господ је са мном, не бојим се; шта ће ми учинити човек? Рим. 8:31 7. Господ ми је помоћник: слободно ћу гледати у непријатеље своје. Псал. 54:4 8. Боље је уздати се у Господа него ли се ослањати на човека Саша од Москве, Олимп, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Псалам 17. ЉУБИЋУ Те, Господе, снаго моја. Господ је утврђење моје, и прибежиште моје, и избавитељ мој, Бог мој, помоћник мој, и уздаћу се у Њега; заштитник мој, и моћ спасења мога, и заступник мој. ... Иван Ивковић and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Псалам 22.Псалам Давидов.(МТ: Псалам 23) ГОСПОД ме напаса, и ничега ме неће лишити. На месту зеленом, тамо ме настани, на водама одмора отхрани ме, душу моју опорави. Одведе ме на стазе правде, ради Имена Свога. Јер ако и пођем посред сенке смрти, нећу се бојати зла, јер си Ти са мном. Штап Твој и палица Твоја, они ме утешише. Припремио си преда мном трпезу, насупрот тлачитеља мојих. Намазао си уљем главу моју, и чаша Твоја напајајућа је као најјача. И милост Твоја пратиће ме у све дане живота мога, и настанићу се у дому Господњем за дуге дане. Svetlana Pecin-Saraguda and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 1. Славите Господа, јер је добар; јер је довека милост Његова; 2 Дн. 5:13 2. Славите Бога над боговима; јер је довека милост Његова. 2 Мој. 18:11, 5 Мој. 10:17, Ис.Н. 22:22 3. Славите Господара над господарима; јер је довека милост Његова; 1 Тим. 6:15, Откр. 17:14 4. Оног, који један твори чудеса велика; јер је довека милост Његова;5. Који је створио небеса премудро; јер је довека милост Његова; 1 Мој. 1:6, Приче 3:19 LISA and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Псалам 38. ... 6. Гле, педљима си поставио дане моје,и састав (=ипостас) је мој као ништа пред Тобом;али (заиста) све је таштина, сваки човек жив. 7. Заиста, као у слици ходи човек,али се узалуд мете;сабира у ризницу, и не зна коме ће их сабрати. 8. И сада, ко је ишчекивање моје? Није ли Господ?И састав (=ипостас) мој код Тебе је. 9. Од свих безакоња мојих избави ме;(за) поругу безумноме дао си ме. 10. Оглувонемех и не отварах уста своја, јер си (то) Ти учинио. 11. Отклони од мене ударце Твоје,јер од моћи руке Твоје ја ишчилех. 12. Карањима за безакоње покарао си човека,и растопио си као паучину душу његову;али (заиста) узалуд се мете сваки човек. 13. Услиши молитву моју, Господе,и мољење моје чуј;сузе моје немој прећутати,јер сам ја дошљак код Тебеи пролазник, као сви оци моји. 14. Остави ме, да се одморим,пре но што отидем и више ме не буде. Dramatican i duboko potresan psalm... Иван Ивковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 "Лијепо је хвалити Господа,и пјевати имену Твојему, Вишњи,јављати јутром милост Твоју,и истину Твоју ноћу,уз десет жица и уз псалтир,и уз јасне гусле!Јер си ме развеселио, Господе, дјелима својим,С дјела руку Твојих радујем се.Како су велика дјела Твоја Господе!Веома су дубоке помисли Твоје.Безумник не зна,И незналица не разумије тога."(Пс. 92, 1 - 6) LISA and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Псалам 148 Хвалите Господа на небесима , хвали те Га Сви Анђели Његови , хвалите Га све војске Његове. LISA, Svetlana Pecin-Saraguda, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Олимп, Svetlana Pecin-Saraguda, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 LISA, Олимп, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука