Stanoje Stankovic Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Предлажемо вашој пажњи анализу актуелног филма о праоцу Ноју из холивудских студија. У очи упада једна чињеница – овај и овакав филм су о Ноју снимили његови – потомци… Свима нама он је пра, пра, пра, пра… отац. И зато овакав филм понавља поступак Хама. http://www.svedokverni.org/film-noje-anomija-hriscanstva-nikolaj-sipkov/ Дуња, Danijela and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Штета...А могао се одличан, логичан и веродостојан спектакл снимити.То неби умањило профит а верујем да ни благодат од Бога неби била ускраћена....Овако.... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Предлажемо вашој пажњи анализу актуелног филма о праоцу Ноју из холивудских студија. У очи упада једна чињеница – овај и овакав филм су о Ноју снимили његови – потомци… Свима нама он је пра, пра, пра, пра… отац. И зато овакав филм понавља поступак Хама. http://www.svedokverni.org/film-noje-anomija-hriscanstva-nikolaj-sipkov/ Analiza je potpuni promasaj. Ovakvim analizama se opovrgavaju dokumentarci, filmovi za koji cilj imaju da prikazu istinite dogadaje i licnosti. Igrani filmovi, a narocito blockbusteri nemaju za primarni cilj da prikazu scene koje ce pratiti necije "tacno" interperetiranje vjere i istorije. Џуманџи and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Мислим људи, то је само филм... Забава. Кад ти се не свиђа, не гледаш и решен проблем. Јефимија Крунић, Deki992, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stanoje Stankovic Написано Април 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Analiza je potpuni promasaj. Ovakvim analizama se opovrgavaju dokumentarci, filmovi za koji cilj imaju da prikazu istinite dogadaje i licnosti. Igrani filmovi, a narocito blockbusteri nemaju za primarni cilj da prikazu scene koje ce pratiti necije "tacno" interperetiranje vjere i istorije. Очигледно да је и овај, као и сваки други блокбастер имао јасан и одређени циљ, иначе се не би ни снимао... Као што ће ускоро да се пусти нови филм о Господу, па онда за неколико месеци и о изласку Израиља из Египта. Циљ је очигледан, признао то себи неко или не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Мислим људи, то је само филм... Забава. Кад ти се не свиђа, не гледаш и решен проблем. Наиван си, а они су увек будни. bgpj, RYLAH, Justin Waters and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Очигледно да је и овај, као и сваки други блокбастер имао јасан и одређени циљ, иначе се не би ни снимао... Као што ће ускоро да се пусти нови филм о Господу, па онда за неколико месеци и о изласку Израиља из Египта. Циљ је очигледан, признао то себи неко или не. Pa vec su napravili Davincijev Kod u kome je Hristos prikazan kao ozenjen covjek koji je volio Mariju Magdalenu....i? Blockbasteri se snimaju da zarade, a drugo je da zabave, to su dve primarne stvari. Kome se ne svidja ne treba da gleda, a jos manje da u igranim filmovima trazi potvrdu vjere. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Циљ им је да зараду паре... DankaM, Deki992, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Циљ им је да зараду паре... Циљ им је да разоре здраво православно ткиво, како би после мултинационалне компаније лако ушле. Deki992, Дуња, Јефимија Крунић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Мора да сам омамљен овом кока колом па не видим јасно... Пг and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stanoje Stankovic Написано Април 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Pa vec su napravili Davincijev Kod u kome je Hristos prikazan kao ozenjen covjek koji je volio Mariju Magdalenu....i? Blockbasteri se snimaju da zarade, a drugo je da zabave, to su dve primarne stvari. Kome se ne svidja ne treba da gleda, a jos manje da u igranim filmovima trazi potvrdu vjere. У овом "i?" је чини се и суштина, јер су многи људи остали уверени да је Он био у вези са Маријом Магдалином након гледања те глупости. Ако ти у томе не видиш проблем, ја видим. Ови филмови се не снимају забаве ради, јер се нико не "забавља" рецимо Мухамедом. Зато што не смеју. Оваква "стваралаштва" се користе као један од начина да се пољуља оно што је остало од вере у умовима и срцима мноштва људи. Да се једна од највећих личности човечанства представи као психички болестан човек. То по мени није само забава. Њих нико неће спречити да раде свој посао, али Црква треба да да одговор на ове и овакве појаве, дужни смо да дамо одговор јер је Ноје био и јесте човек Цркве. Мени лично смета када неко пљује на мог далеког духовног претка. -Владимир-, Дуња, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Ne znam tu šta b reko, ali činjenica je da neko Hrista voli a neko i ne voli, odnosno...Hristos i ne zahteva slepo poslušanje nego, čovekovu slobodnu volju, što je eto moj Tvorac Sin Božji dokazao i ovim filmom.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Film je obećavao glupost čim je bio najavljen. Treba ga gledati kao bajku, kao Gospodare prstenova - tako je možda i dobar. Никола Поповић and Натан је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Колико год да је ово филм, за људе може представљати проблем. Скоро сам прочитао да деца у Британији и САД-у мисле да је Хари Потер лик из Библије. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Film je obećavao glupost čim je bio najavljen. Treba ga gledati kao bajku, kao Gospodare prstenova - tako je možda i dobar. Пре него што је и изашао, биле су критике на сам рачун филма, од стране верника, а и од стране атеиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука