Flojd Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 пре 37 минута, Ana B. рече Negativne emocije, loša ishrana i slaba pokretljivost najviše utiču. Negativne emocije dolaze od negativnih misli tako da samo rad, rad, rad na sebi... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Gde je beše ona tema - šta vas čini veselim. Ne mogu više ovu da čitam, umorila sam se Inače, isprazan govor, u beskonačno, može da me slomi, a ne samo umori. "Tamo daleko", АлександраВ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Ovo me čini odmornom, bar u početku. Posle je umor još gori... umor od života. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Da, da. Maestro ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 пре 10 минута, Bianca рече Ovo me čini odmornom, bar u početku. Posle je umor još gori... umor od života. Otvara ti se neki put kako vidim.......letovanje u turskoj najverovatnije Поет, Branislav81, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 On 13.2.2019. at 10:01, Natasenka рече manjak gvoždja da, to je narocito znacajno..upravo je to kod mene slucaj...cela krvna slika super, samo gvozdje ispod granice a osecala sam se totalno bolesnom, slabom, mucnine....itd... 10 dana kako pijem sumece tablete gvozdja i vec mi je bolje.. Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Isto i mene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Za manjak gvozdja probajte sledece: 1kg meda i 100g semena koprive, to promesati, piti u jutru 1kasiku na taste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 пре 4 часа, Gogić рече Za manjak gvozdja probajte sledece: 1kg meda i 100g semena koprive, to promesati, piti u jutru 1kasiku na taste. Žene obavezno najmanje tri pirsinga staviti a muškarci da puste kosu (može i brada). Naravno uz četrdesetdnevno slušanje Metallice i ostale gvožđene bratije. Potom pauza od deset dana pa tako ponoviti 3 puta. Može da se naruči i posebna tinktura od loze i kajsije jer se bolje prima. Nikako nemojte da idete kod doktora jer su ionako u debilanama pola života proveli Vaš Miroljub Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @goranger I po mogucstvu da se jase konj. goranger је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 22 минута, goranger рече muškarci da puste kosu (može i brada). Naravno uz četrdesetdnevno slušanje Metallice i ostale gvožđene bratije Miroljub je protiv svih satanista, narkomana i svih koji se mole vragu. Ne verujem da bi on preporučio ovu metodu. On radi samo na njegov hrišćanski način, a njegov hrišćanski način je veoma sličan islamskoj šariji. Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 18 часа, JESSY рече da, to je narocito znacajno..upravo je to kod mene slucaj...cela krvna slika super, samo gvozdje ispod granice a osecala sam se totalno bolesnom, slabom, mucnine....itd... 10 dana kako pijem sumece tablete gvozdja i vec mi je bolje.. ne znam. te šumeće pila sam. ne verujem da to ima ikakvog efekta. pola godine sam pila legofer. pa se popravio feritin. uz taj sirup je još veća muka. mnogo težak za želudac. ne znam da se to ishranom može popraviti. samo proveri opširnu krvnu sliku i bar feritin. on je zeznut kad je u manjku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 13 часа, Gogić рече Za manjak gvozdja probajte sledece: 1kg meda i 100g semena koprive, to promesati, piti u jutru 1kasiku na taste. to se jede. kod mene je ta smjesa bila gusta. nema šta nisam probala. jok. nije to nešto. kako kome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука