Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Може ли ЖРУ мало чешће да промовише овај апел?

Немогуће је да има такву малу посећеност када само код мене на ФБ Уподобљавању има преко 700 прегледа?

Подели на овим сајтовима

Немогуће је да има такву малу посећеност када само код мене на ФБ Уподобљавању има преко 700 прегледа?

Moze, tako sto spamuju ovu temu.. kao sto sam ja pokusao.. medjutim niko da se pridruzi..... valjda oce da raspisu referendum...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Може , ако ми чланови форума будемо активнији на оваквим темама .Не треба Никола да од другога тражимо нешто , већ треба и сами да се потрудимо да тема остане активна.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Може , ако ми чланови форума будемо активнији на оваквим темама .Не треба Никола да од другога тражимо нешто , већ треба и сами да се потрудимо да тема остане активна.

pa evo ja se trudim, spamujem li spamujem..

ajd pomogni mi i napisi nesto o sebi. sta si jeo danas?

Подели на овим сајтовима

Млађони , мени не смета што ти спамујеш , али сматрам да би ипак било лепше да се више људи укључи у тему и да се пише у складу са темом . 

Заиста је лепо што си послао поруку и то је за сваку похвалу , али сматрам да је ипак боље да се човек не хвали за своја добра дела која је урадио . Ми не треба да то радимо да на себе привлачимо пожњу , већ да помогнемо другима , а не да на неки начин извлачимо неке користи за себе и да себе величамо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Млађони , мени не смета што ти спамујеш , али сматрам да би ипак било лепше да се више људи укључи у тему и да се пише у складу са темом . 

Заиста је лепо што си послао поруку и то је за сваку похвалу , али сматрам да је ипак боље да се човек не хвали за своја добра дела која је урадио . Ми не треба да то радимо да на себе привлачимо пожњу , већ да помогнемо другима , а не да на неки начин извлачимо неке користи за себе и да себе величамо.

Tuzno je malo to sto odmah kreces predrasudom da se "hvalim"

ALi zapravo, sta sam uradio, okacio sam sliku na facebook i tagovao par drugara "izazvao" ih na SMS challenge... i napravio josh jedno 4-5 poruka...

a ovde sam postavio da bih odrzavao temu zivom....

Ja znam sta bi ti voleo.. ali to sto bi voleo nemas - imas samo mene spamera.....

Подели на овим сајтовима

Je l hoce neko da postane kokakola iluminat, delim besplatne clanske karte? Ukr'o sam grizliju iz kancelarije onomad...

Ti li si taj što je ukrao? A mene nabedjuju i prete mi iz lože...

:0120_angryy:

Подели на овим сајтовима

Bez da me shvati neko pogrešno - ne vidim šta možemo da pišemo o samoj temi. Detetu treba pomoć, pokrenuta je akcija i sad možemo samo da oživljavamo temu povremeno da bi je što više ljudi videlo i uključilo se u akciju, što reče Mlađoni. Ili eventualno da ubacimo neke nove vesti o slučaju ako ih bude bilo.

Подели на овим сајтовима

Bez da me shvati neko pogrešno - ne vidim šta možemo da pišemo o samoj temi. .

Pokrenuo sam akciju - spamuj za petru.. ko hoce da se ukljuci! :)

Подели на овим сајтовима

Ti li si taj što je ukrao? A mene nabedjuju i prete mi iz lože...

:0120_angryy:

ja ja... ostavio zvone vrata otkljucana kao ... uzmi pajalicu sredi stvari..... ja iskoristio priliku valjda cu dobiti unapredjenje zbog zlocina i zlodela...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...