Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 19. 1. 2020. at 17:02, Плаво Небо рече

Мене то не дотиче. Битна ми је садашњост. И будућност, каква ће она бити према мени. А када ступимо у везу тих прича неће бити сигурно. Ако је све нормално.

Expand  

Pa to. I ja sam primetio da mene toliko to ne dotice. Cak mi i prija nekada da vidim gde ne treba da gresim. Al mi smeta kad krene da uporedjuje sa njim. "Kad bi nasla nekog slicnog ili boljeg". "Ili on je to radio ovako ili onako".

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 16:57, Flojd рече

E a bas me zanima kakav utisak ostavlja osoba koja prica o bivsem ili prica o nekoj bivsoj itd?

Expand  

Pa ne znam, deluje ili da nije preboleo ili da trazi sazaljenje... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 17:07, Anika рече

Pa ne znam, deluje ili da nije preboleo ili da trazi sazaljenje... 

Expand  

Ee a kako drugacije rezonuju muskarci istu stvar a drugacije zene. Meni nekako to dodje kao sa zeli da mi se poveri, da mi kaze nesto sto drugom ne bi rekla, da je razumem. Hm.

Ee, hvala na odgovoru.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 17:11, Flojd рече

Ee a kako drugacije rezonuju muskarci istu stvar a drugacije zene. Meni nekako to dodje kao sa zeli da mi se poveri, da mi kaze nesto sto drugom ne bi rekla, da je razumem. Hm.

Ee, hvala na odgovoru.

Expand  

Ako zelis nesto vise s njom, nece ti biti prijatno to sto zeli da ti se poveri o takvim stvarima, drugo je da uopsteno prica sta joj se dopada ili ne. I doci ces u situaciju da se i nesvesno uporedjujes s tim nekim. 

A ako ste samo drugari i ako je gledas kao sestru, onda je to nesto drugo. Mada je to sve redje.

Moze da izgleda i kao da ispipava teren... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 17:15, Anika рече

Ako zelis nesto vise s njom, nece ti biti prijatno to sto zeli da ti se poveri o takvim stvarima, drugo je da uopsteno prica sta joj se dopada ili ne. I doci ces u situaciju da se i nesvesno uporedjujes s tim nekim. 

A ako ste samo drugari i ako je gledas kao sestru, onda je to nesto drugo. Mada je to sve redje.

Moze da izgleda i kao da ispipava teren... 

Expand  

Pa ne, drugarice su drugarice, sto se mene tice.

Pa vidis, naprotiv meni to ne smeta, kazem ti osim ako ne krene da uporedjuje. Ovako je to meni oke, nekako na taj nacin se napravi neka bliskost, makar u mom slucaju. Deluje mi kao da ima poverenja u mene.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Parni Valjak

Nista tako ugodno nije
kao kad se smije ona
i niceg ljepseg oku nema
od bljeska njenih bisera

Ref.
Ona, ona drugog ljubi
drugom pripada
ona drugog ljubi
mene ne gleda

Ni samo more duboko nije
kao njena oka dva
e sto bi dao da u nekom kutku
tog pogleda budem ja

Подели на овим сајтовима

Sve sto imam da ti kazem je na vestima... za jedan minut.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2020. at 19:22, drvce рече

Sve sto imam da ti kazem je na vestima... za jedan minut.

Expand  

...po'escu sve kolacice...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...