Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Born-to-love-him-Women-s-T-Shirts.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Виртуелно су сви храбри за нешто. Ваљда зато што реално нису способни за ништа. ;)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

bolje da vodimo ljubav a ne rat....

https://www.youtube.com/watch?v=VWcpHkH0dkg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Upravo sam naisla na ovaj clanak... mozda ce ova poruka naci onoga kome je poslata.

Procitajte--->   http://vesti-online.com/Humanitarni-most/Sve-vesti/521768/Danju-radi-nocu-uci

:351780:

Подели на овим сајтовима

некад тражиш поенту на крају драме, а поенту крије први чин :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Чекај ме, и ја ћу сигурно доћи
само ме чекај дуго.
Чекај ме и када жуте кише
ноћи испуне тугом.
Чекај и када врућине запеку,
и када мећава брише,
чекај и када друге нико
не буде чекао више.
Чекај и када писма престану
стизати издалека,
чекај и када чекање дојади
свакоме који чека.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Уопште се не чудим нит бринем јер ми је знано...ја сам стварно блесава кол'ко сам шашава.... :))

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

hvala ti za sve...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...