Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Dynablaster,

razmišljao sam o onome što nisi pisao. Došao sam do zaključka da se osećaj koji čini da se čovek ne oseća dovoljno korisnim zapravo nameće. U svakom trenutku može nas obuzeti, a i u svakom trenutku možemo ga oduzeti iz svoga prostora. Jer, ne postoji stvar koja je kao argument dovoljno jaka da mu protivstane, niti postoji argument, njegov, ili njen, jer je najverovatnije pomisao u pitanju, koji je dovoljno jak da nas obori.

Nebojša

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2014. at 16:04, Nebojš.a рече

Dynablaster,

razmišljao sam o onome što nisi pisao. Došao sam do zaključka da se osećaj koji čini da se čovek ne oseća dovoljno korisnim zapravo nameće. U svakom trenutku može nas obuzeti, a i u svakom trenutku možemo ga oduzeti iz svoga prostora. Jer, ne postoji stvar koja je kao argument dovoljno jaka da mu protivstane, niti postoji argument, njegov, ili njen, jer je najverovatnije pomisao u pitanju, koji je dovoljno jak da nas obori.

Nebojša

Nisam hteo da pisem o ucenjenim vavilonskim slugama koje nas unistavaju na groplanu, jer mislim da jos nije vreme zato sto ce proizvesti kontraefekat i uticati na revnitelje antidefetizma da podivljaju, i ne samo to nego stvarno nema smisla da se sad prica o tome, ali i to ce doci na dnevni red, ako li ne dodje, onda ce vec Bog sici po drugi put na Zemlju.

Ovo sad sto cu izjaviti nema veze sa tobom, jer krenuo sam u temu ovo da napisem:

A sad ja imam da porucim svim pederima da me zaobidju u sirokom luku jer ne pojmim tu vrstu telesnih pokreta preko neta.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

jako mi nedostaješ...

0713c0924c3cc1f9c58f16962d88fa61.jpg

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

чекај ме, ја ћу сигурно доћи....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...