JESSY Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Obavezno je postavljanje izvora za svaki preuzet tekst. Ne zaboravi na to... ок... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Могуће да сам зависан , уосталом у данашње доба смо сви , мање или више зависни од нета . Чак и не хтјели да будемо он-лајн , због потреба у послу , школи и другим обавезама ми , једноставно морамо имати конекцију са интернетом . Ја лично интернет не користим превише у задње вријеме , љети нешто више ,али током преосталог дјела године , чак и дуже временске периоде успијевам провести без интернета (неких двије до три седмице , а онда будем дан-два па опет по старом) и без икакве жеље у мојој глави за том ствари . Интернет је , заиста добар изум , али он треба да нам буде слуга , а никако господар , мада не поричем да сам и ја , док бијах још млађи и луђи проводио много времена на глобалној мрежи , данас је то друга ствар . Данас интернет користим тек да оставим коју поруку овдје и да се чујем с неким путем фејсбука , али и у сврху најлакшег набављања музике . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Alkohol sam batalio pre pola godine...od tad se ne skidam sa neta.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Moje ime je sqny i ja sam zavisnik The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Alkohol sam batalio pre pola godine...od tad se ne skidam sa neta.. озбиљно ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 озбиљно ? da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Najbolji nacin da se utope negativne misli..jos mozes nesto da naucis....uglavnom gledam predavanja, dokumentarce i tako to....blea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Vrste zavisnosti od internetaInternet zavisnost se ispoljava u više oblika:- zavisnosti od igranja kompjuterskih igara- zavisnost od surfovanja internetom- zavisnost od sajberseksa- zavisnost od uspostavljanja prijateljskih veza putem interneta- zavisnost od internet kockanja- zavisnost od kompjutera uopšte http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/zivi-zdravo/Zavisnost-od-Interneta-Znaci-i-vrste-poremecaja.a-172760.267.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Prva ću ozbiljno da se zapitam :.mislise. .To što imam malo vremena za gubljenje može skupo da me košta.I sve mislim znam ja taj put i tu psihologiju,ali to može zaista svakom da se desi. Ozbiljno ću sebe da lišim interneta,prevencije radi. Драгана Милошевић and šangaj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Lakše je neke strasti se potpuno odreći, nego u njoj biti umeren. F. Niče hansbrough, Јефимија Крунић, Tristatri and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Lakše je neke strasti se potpuno odreći, nego u njoj biti umeren. F. Niče :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ja sam prosle godine bio bez interneta .... pa skoro 4 meseca... živeo sam u šumi. Bilo mi cudno prva tri dana... posle se naviko.... Sve je navika... Лидија Миленковић, Срђан Шијакињић, Снежана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 @@šangaj, Јел првих дана било овако ? http://i198.photobucket.com/albums/aa13/miaisapunkrocker/srpskikompjuter.jpg keka, Ромејац, Срђан Шијакињић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 hahahahahhah.... baš se slatko nasmeja..... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Jest bilo muka tih dana... najgore je bilo kad ni mobilni nije imao signal Снежана, Лидија Миленковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука