Jump to content

Романтично је.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 30. 3. 2015. at 22:24, Bashful Anna рече

Samoća udvoje u prirodi, da ima mnogo zelenog. :)

les-domik-zelen-romantichno.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

@MiroslavJ

Zabranjeno skeniranje slika iz moje glave. Ovo je skenirano. : P

>>savršenstvo<<

Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

13716046_10206859082978109_8636059233137

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

:scratch_head::takeoff:хм, размишљам, па ето, на пример, да ми жена стоји поред мене и да ми придржава завесе док их качим на прозорима по кући, покушавајући притом, док сам ''на'' плафону, да јој дохватим и неку звезду на небу :)

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2016. at 18:28, aliluja рече

Ovo bi skoro moglo  da bude sastavni delić jedne romantične večeri.... Hm..... kada bi još jednu čašu dodali...  :0212_rolleyes:

20160813_200043.jpg

Expand  

On je kao romantican , pozove je u stan , srevira ovo , a ona dodje i sve sama pojede ...    :smeh1:  ...  Uz komentar - Bas sam bila gladna ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2016. at 19:13, Muramasa рече

Ja bih voleo da devojku urolam u ćebe

Expand  

Klasika:

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CarpetRolledCorpse

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Meni nesto vise nista nije romanticno... Hahaha. Pisali su mi pesme, pevali, svirali, ima jedna pesma specijalno snimljena za mene. Mislim, hvala decku, potrudio se, nikad nismo ni bili zajedno, on to tako drugarski... :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...