Bashful Anna Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Samoća udvoje u prirodi, da ima mnogo zelenog. Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 On 30. 3. 2015. at 22:24, Bashful Anna рече Samoća udvoje u prirodi, da ima mnogo zelenog. Bashful Anna, -Владимир-, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 @MiroslavJ Zabranjeno skeniranje slika iz moje glave. Ovo je skenirano. : P >>savršenstvo<< Човек Жоја and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Kada se ona oslanja na njegovu snagu, a on na njenu slabost. АлександраВ, ivanaika, Rassoban and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Kada su njegove ruke rodjene po mjeri njenog zagrljaja! ivanaika, АлександраВ and Bashful Anna је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 хм, размишљам, па ето, на пример, да ми жена стоји поред мене и да ми придржава завесе док их качим на прозорима по кући, покушавајући притом, док сам ''на'' плафону, да јој дохватим и неку звезду на небу Лидија Миленковић, Sanja Т., JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Ovo bi skoro moglo da bude sastavni delić jedne romantične večeri.... Hm..... kada bi još jednu čašu dodali... Rassoban, Bashful Anna, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 On 13. 8. 2016. at 18:28, aliluja рече Ovo bi skoro moglo da bude sastavni delić jedne romantične večeri.... Hm..... kada bi još jednu čašu dodali... Expand On je kao romantican , pozove je u stan , srevira ovo , a ona dodje i sve sama pojede ... ... Uz komentar - Bas sam bila gladna ... drvce, aliluja and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 On 13. 8. 2016. at 19:13, Muramasa рече Ja bih voleo da devojku urolam u ćebe Expand Klasika: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CarpetRolledCorpse Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Rassoban, Лидија Миленковић, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Meni je romantično kada krajičkom oka primetim da me posmatra.... i kada ga direktno pogledam on skrene pogled i smeje se.... АлександраВ, Rassoban, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Meni nesto vise nista nije romanticno... Hahaha. Pisali su mi pesme, pevali, svirali, ima jedna pesma specijalno snimljena za mene. Mislim, hvala decku, potrudio se, nikad nismo ni bili zajedno, on to tako drugarski... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 aliluja, Лидија Миленковић and Rassoban је реаговао/ла на ово 3 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 ivanaika, Bashful Anna, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука