Jump to content

Романтично је.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

који поступак неке особе би ви сматрали романтичним...?

kaarsen1.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

romantika.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Романтика је загрљај.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

necu da vam kazem  :bleh:

salim se :)

romantika-hmmm...to je uzivanje u zajednickim trenucima :)

Подели на овим сајтовима

romantika-hmmm...to je uzivanje u zajednickim trenucima :)

ali koji postupak neke osobe bi za tebe bio romantican?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa...da mi pevucka omiljene nam pesme dok smo zagrljeni  :blush:  :blush:  :blush:

Подели на овим сајтовима

Ja sam pravi romantik.

da li nekad neka zena ucinila romanticnu stvar za tebe...?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

da li nekad neka zena ucinila romanticnu stvar za tebe...?

хммммм ја бих рекао да жене не умеју то већ само да очекују романтичну атмосферу креирану од нас мушких...

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Ali valjda sam se uvek u pogrešne zagledao. :.mislise.

bice da je tako.... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

хммммм ја бих рекао да жене не умеју то већ само да очекују романтичну атмосферу креирану од нас мушких...
pa mozda misle da ne volite romantiku.. :) .

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Mислим да романтичне тренутке праве обоје...

Хахахаа, Драги, и за ту боцу вискија је потребно опет, двоје 

Подели на овим сајтовима

Eh, nije lako biti muškarac.
totalno te kapiram.... dobar decko

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ти чуо за тужне филмове, па јој пружиш раме за плакање, онда јој после бијоње, ето да би јој вратио осмех на лице , купиш оне карамеле што се једу" са све папир" , итд, итд...

karamela_pionir_020812.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...