Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

@Natasenka Kakvo cvece , sestro? U to se uopste ne razumem. Ja sam ti prost, znam samo zvrljati po mirisljavoj hartiji. Razocarala si me. Imao bih kome da pisem pisma, vako nista. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

@Natasenka Kakvo cvece , sestro? U to se uopste ne razumem. Ja sam ti prost, znam samo zvrljati po mirisljavoj hartiji. Razocarala si me. Imao bih kome da pisem pisma, vako nista. :D

pa. cvet nacrtan na papiru. to sam mislila. :)  skromna sam ja. nisi ni svestan. ma. nisi prost. ti si romantican . ;)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, ronin рече

Па ако је мушкарац Србенда, онда он лупи шаком о сто и проблем решен. Биће како он каже.:)) 

З'ачи, жене, не дајте! Борите се. Мењајте мале србенде, да не би и они шаком о сто... И вама кад порасту, а и својим женама :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

З'ачи, жене, не дајте! Борите се. Мењајте мале србенде, да не би и они шаком о сто... И вама кад порасту, а и својим женама :0205_whistling:

sredstvo za borbu. udri. :whackado:

282170_tmb_115674093_29586-36b3c21384a95ac891b1c57fc870ab3a.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Natasenka рече

pravi muškarac ćuti dok ga žena bije. ;) 

jedino ako voli BDSM:))12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Сања Т. рече

То је била мала шала, све је ствар договора. Ако деца виде да међу родитељима влада подељено мишљење око неких ствари, увек ће се приклонити оном које блажи.

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ronin рече

То је била мала шала, све је ствар договора. Ако деца виде да међу родитељима влада подељено мишљење око неких ствари, увек ће се приклонити оном које блажи.

dabome. imaš ti poneku pametnu. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasenka рече

dabome. imaš ti poneku pametnu. ;) 

Svaka mi je kao Njegoševa:aplauz:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasenka рече

nek bude da jest. jesi srećan ko malo dete ? ;)

:navijanje::cheesy3:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

Имам једно веома озбиљно питање. 

Брак као заједница подразумева и заједничке одлуке везане за децу. Како ту наћи меру, ако је један родитељ апсолутно за неки догађај, а други апсолутно против? 

Ако већ знамо да је муж глава жени, онда се одговор сам намеће.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasenka рече

nije valjd da voli da popije. :) ne liči mi to na muško. :smeh2:

Није Ибро јаране наш фукара, Ибро ти је де факто - умјетник. Сваћаш? :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

Имам једно веома озбиљно питање. 

Брак као заједница подразумева и заједничке одлуке везане за децу. Како ту наћи меру, ако је један родитељ апсолутно за неки догађај, а други апсолутно против? 

Не постоји лак одговор на ово питање.

Када је Бог поделио Адама на на мушко и женско део способности је припао Адаму а део Еви. 

Еви је припало да може да осети своју душу и зато су жене осетљивије, кажу сензитивније од мушкараца. Затим жене имају много већу снагу у мислма али не умеју да је фокусирају па се њихова снага расипа немајући прави учинак, док мишкарцима је допало мања мислена снага али могу да је фокусирају па остваре биљи учинак него жене . Али кад двоје раде у заједници и сложни су онда њима ништа није немогуће јер муж даје фокус а жена снагу и то око чега су устали дивно напредује.  Мушкарцу је запало да не може да осети своју душу али му је зато дато да може да чује глас разума, жена је ускраћена за то.

Зато муж у својој жени може да види стање своје душе а жена у свом мужу има огледало свог разума. 

Па ако је жена неразумна то ђе муж бити коцкар, пијаница швалер 

Док ако је муж у души ку+ва то ће његова жена бити то на јави.

Одговорр на твоје питање је тешко дати када су у питању два неразумна родитеља, док ако су разумни сами ће знати шта ваља чинити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...