Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 1 минут, Аурор рече

Ovo je o. Danil Sisojev, njega su ubili muslimani.

Колико видим мисионарски центар се зове по њему, а ово је неки други свештеник.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 23 минута, Lady Godiva рече

Са Марса, само што је изгледа пад био незгодан. :D

А покушала сам, али знаш какве смо ти ми жена. Чим чујемо реч брак одмах у глави правимо цветне аранжмане, бирамо венчанице, музику... :smeh1:

To ti u svoje ime :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Колико видим мисионарски центар се зове по њему, а ово је неки други свештеник.

Ово ти је чувени креациониста Георгије Максимов, каква случајност. :smeh1:

Обрадио га је ава Ђуровић. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Paradoksologija рече

To ti u svoje ime :D

А шта ћу ја кад сам тако програмирана, то ми је у генима. Сад ће чика Гризли то да ти појасни. :))

пре 31 минута, Аурор рече

Vi to radite kad vidite nekog ko vam se dopada :)

А не. Опште је познато да жене о браку маштају од малих ногу и само чекају погодну жртву (читај буржуја). С друге стране, мушкарци се жене кад схвате да почињу да пропадају. Они жене прву која наиђе само да би имали редован ручак, секс и опеглане кошуље. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Мене једино овако да воде пред матичара. :smeh1:

ATLANTA-BRAVES-MAN-WEDDING-DRESS.jpg

Pa crvenokosa, skotska princeza.... hmmm pa to i nije tako losa prilika steta da te ovako vode na vencanje! :) Pa ti si bre miradzika! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Trifke рече

Pa crvenokosa, skotska princeza.... hmmm pa to i nije tako losa prilika steta da te ovako vode na vencanje! :) Pa ti si bre miradzika! :)

Јесте, сви бре гледају паре и титулу. Зато сам ја на турниру освојила своју "руку".

Ко разуме овај коментар, а нема децу да се озбиљно запита на шта троши време. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Јесте, сви бре гледају паре и титулу. Зато сам ја на турниру освојила своју "руку".

Ко разуме овај коментар, а нема децу да се озбиљно запита на шта троши време. :smeh1:

Pa ko ti kriv kada volis da se macujes i gadjas iz luka! Ko ce bre da zeni Amazonku! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Imam decu, ali i bez njih Merida rulz! 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Trifke рече

Pa ko ti kriv kada volis da se macujes i gadjas iz luka! Ko ce bre da zeni Amazonku! :)

Право је питање: „Кога ће бре Амазонка да жени?" Све је то метиљаво...:D

пре 12 минута, Paradoksologija рече

Imam decu, ali i bez njih Merida rulz! 

dGdWe.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Право је питање: „Кога ће бре Амазонка да жени?" Све је то метиљаво...:D

dGdWe.jpg

Pa bre curo zar nema nesto musko da ti krene sav na carapi kad te pogleda? Princ na belom, crnom, zelonom plavom ... konju?

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...