Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

???? ??? ??? ?? ???????? ????? ?? ???????? ? ????? ??????,??? ????? ????? ?? ?????? ???????? ?? ?? ??? ? ?? ?????, ? ??? ?????,??? ????? ?? ????????? ??? ?????? ? ?????????...

?? ?????, ???? ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ? ??? ?? ???? ??????? ?? ???? ?? ????? ??????, ??? ??? ? ??? ?? ???? ?????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ??? ?????????? ?? ????? ???? ?????? ???? ???????? ? ?????????...????? ?? ?? ????? ?????????? ?? ??? ?? ????? ?? ???????? ??????? ????? ?? ????? ?? ??? ??????? ???? ???? ????? ??? ?????????. ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ???? ??????? ????? ??????. ????? ??? ?? ???? ??? ???? ???? ???????? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ?????? ??????? - ? ? ?? ?? ????? - ??? ?? ?? ?? ????????. ?????? ??????? ?? ??? ??. confused

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Е, ај мало стишај страсти,нико ти овде не наређује,износим своје мишљење,ако ти се не свиђа,иди на другу теме па их затрпавај оним смајли сунцима...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

а мого би и макс мало да стиша страст, сем тога што је у праву.

ал није у праву да не види да може и да се прошири круг пријатеља:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3997.0.html

максе, сматрај позивом да дођеш !

Подели на овим сајтовима

???? ??? ??? ?? ???????? ????? ?? ???????? ? ????? ??????,??? ????? ????? ?? ?????? ???????? ?? ?? ??? ? ?? ?????, ? ??? ?????,??? ????? ?? ????????? ??? ?????? ? ?????????...

??? ???? ???? ?? ???? ?????? ????? ??? ???? ??????.

? ??? ??? ?? ??????? ??? ??? ???????????.

? ??????? ?? ????? ?? ????? ? ???? ?? ????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Шта да вам кажем,јесам чангризав и тако,неком улетим клизећи старт,спортски речено,али нисам злонамеран,али зато сасвим искрен...

Као друго,ако неко јавно износи своје интимне приче,било из духовне или друштвене сфере,онда мора бити спреман и на разне придике па и похвале од оних који то читају и учествују на форуму,то је ваљда свима јасно...

То што ја углавном придикујем,па не знам,ваљда ми то више лежи...  0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

??? ?? ??? ?????,????? ????????? ? ????,????? ?????? ??????? ?????,???????? ??????,??? ????? ??????????,??? ???? ?????? ??????...

??? ?????,??? ???? ????? ?????? ????? ??????? ?????,???? ?? ??????? ??? ????????? ?????,???? ???? ???? ??????? ? ?? ????? ??????? ?? ? ??????? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????????? ?? ??????,?? ?? ????? ????? ?????...

?? ??? ?? ???????? ??????????,?? ?? ????,????? ?? ?? ???? ????...  0110_hahaha

???? ???? ???????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ?? ??? ?????,????? ????????? ? ????,????? ?????? ??????? ?????,???????? ??????,??? ????? ??????????,??? ???? ?????? ??????...

??? ?????,??? ???? ????? ?????? ????? ??????? ?????,???? ?? ??????? ??? ????????? ?????,???? ???? ???? ??????? ? ?? ????? ??????? ?? ? ??????? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????????? ?? ??????,?? ?? ????? ????? ?????...

?? ??? ?? ???????? ??????????,?? ?? ????,????? ?? ?? ???? ????...  0110_hahaha

?????????. ??? ?? ????, ??? ?????? ???? ?? ????? ? ???? (??, ?? ?? ???? ?????, ??? ?? ?????? ?? ?? ??? ???????), ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ???? ?? ????. ?? ???? ??? ??? ?? ??????? ???????? ???????.
Подели на овим сајтовима

Можда су неке придике само непримерене

и неки странац просто нема право да се много меша...

јер ако уме да размисли,

видео би да нема довољно података.

А ако га занима нешто

и ако би хтео о томе да прича

или да помогне,

кад већ каже да је добронамеран -

то је сасвим другачије могао да уради.

Дакле, по мени, то је било злонамерно.

Барем тако изгледа када се чита на сокоћалу.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...