Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

brate,poruku sam uklonio jer ne žalimo da se na temi o našem forumu bavimo drugim forumima... mozart

posebno ne u lošem kontekstu

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

????? ??????????, ????????? ?? ?????????? - ????? ?? ?? ????? ??????????. ??? ?? ??? ???? - ???????????? ??? ?? ?? ???? ????????  njamnjam

?? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ???? ????? ?? ???????. ?? ?? ?????? ????? ?????? ? ???? ?? ????? ??????? ???? ???? ??????????. ?? ????? ??? ????????? ???? ????????? ?? ?????? ????? ???????, ?? ?? ?????????? ??????. ???? ?? ????? ? ????, ??? ???

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Верујем да наш брат Игор ово искрено мисли. И има право, то нико не спори. А да ли је баш тако, то је друго. Наравно да нећемо да наваљујемо, нити то икад чинимо, али свако омаловажавање Епископа, свештеника, Модерације, као и чланова форума биће санкционисано. То је просто ко шебој.

Дакле брате Игоре, опусти се мало, дошао си међу своје људе, хришћане, који Те не мрзе.

Подели на овим сајтовима

????? ??????????, ????????? ?? ?????????? - ????? ?? ?? ????? ??????????. ??? ?? ??? ???? - ???????????? ??? ?? ?? ???? ????????  pivo

?? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ???? ????? ?? ???????. ?? ?? ?????? ????? ?????? ? ???? ?? ????? ??????? ???? ???? ??????????. ?? ????? ??? ????????? ???? ????????? ?? ?????? ????? ???????, ?? ?? ?????????? ??????. ???? ?? ????? ? ????, ??? ???

???? ??? ??????? ????,???? ???? ????????? ???????. ????? ??? ???? ??????? ????? "?????".

??? ?? ???? ???????,?????? ??.

?? ??? ?????? ?????? ????? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ??? ? ?? ???? ??? ????????? ?????? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ????. ??????? ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ????????,??????? ? ??????? ???????? ?? ???? ??? ??????,??????? ???? ???? ? ???? ????.

njamnjam

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?? ???? ?? "???????-?????" ???? ?????? ???? njamnjam (??????? ????).

????? ????? ???? ???? ?? (????? ????? ?? ???????????,??????????,????????? ? ???? ?? ??????? ??????-???????????) ???? ?????? "?????",???? ?? ????? ?? ??? ???? ?????? ???????.

????? ??????????, ????????? ?? ?????????? - ????? ?? ?? ????? ??????????. ??? ?? ??? ???? - ???????????? ??? ?? ?? ???? ????????  pivo

??, ??????? ?? ? ?????, ????? ?????? ???????, ? ?? ????????????? ???? ???? ?? ????? ?? ??????????. ?? ???? ????????? ???????. ??????? ????? ?? ?? ???????? ?? ????? ??? ????.
Подели на овим сајтовима

??????? ?? ??? ???? ???? ??? ??????? ?????. ? ??? ?????, ?? ???? ?? ?????. ? ?? ?? ?? ??? ????, ?? ?? ?????. ??????? ?? ?????? ?? ??????????, ???? ?? ???? ??????, ??? ????? ????????????? ????????, ??????????, ??????????, ??? ? ??????? ?????? ???? ?????????????. ?? ?? ?????? ?? ?????.

????? ????? ?????, ?????? ?? ????, ????? ?? ???? ????? ????, ????????, ???? ?? ?? ????.

??????? ???. ???? ?????? ?? ???? ????? ????.

? ?? ??? ??? ???????, ?? ??????? ??????? ?????? ?????? ???????????. ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???????.??? (? ?????? ?? ???? ???????? "?????????") ???? ? ????? ????????? ?? 3 ????, ?? ???? ??? ?? ??? ??????? ???? ???????. ???? ?? ?? ?????????, ?????, ??????????, ???? ?????? ????? ??? ?????? ?????????? ??????????. ???? ??? ???? ??????? ??? ???, ???????? ?? ???? ? ??????. ???? ?? ?? ????? ?????? ???????? ?? ???????? ? ?? ???????? ????? ????? ? ?????????, ? ? ?????? ????? ?? ?? ??????. ??? ?? ???? ?????????????, ???????????. ??? ?? ???? ????? ??????.

??????? ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ????? ????? ???? ? ???? ??????????? ????? ????????, ? ?? ? ?????? ??? ?????? ? ?????????? ?????????? ???? ????????? ?? ???? ??? ??????? ? ???? ??? ??????????? ??? ??????????? ???? ???, ???? ?????, ??? 1.000 ??????. ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ????? ??? ??????????. ? ??? ??? ????? ????? ?? ??????? - ?????? ??? ?? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ????? ????. ? ???? ????? - ??? ??? ..... ????? ??????? ??? ? ????? ???????????????? ??????.  

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

brate,poruku sam uklonio jer ne žalimo da se na temi o našem forumu bavimo drugim forumima... mozart

????? ???????, ?? ???????????, ????? ??? ???? ????? ???????.

Подели на овим сајтовима

Ја им кажем кова:

يا شباب! هناك بعض الصربية المسيحية منتدى ، يتحدثون عن الإسلام. وأعتقد أنه ينبغي لنا أن الإختراق لهم!

njamnjam

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

ok...ali sam brisao zbog iskušenikove poruke..nije bila na mestu... :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ok...ali sam brisao zbog iskušenikove poruke..nije bila na mestu... :drugarstvo:

?? ??? ???? ????, ???? ????????? ????????, ?? ????? ?? ???? ? ???? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??????? ?? ??? ???? ???? ??? ??????? ?????. ? ??? ?????, ?? ???? ?? ?????. ? ?? ?? ?? ??? ????, ?? ?? ?????. ??????? ?? ?????? ?? ??????????, ???? ?? ???? ??????, ??? ????? ????????????? ????????, ??????????, ??????????, ??? ? ??????? ?????? ???? ?????????????. ?? ?? ?????? ?? ?????.

????? ????? ?????, ?????? ?? ????, ????? ?? ???? ????? ????, ????????, ???? ?? ?? ????.

? ?? ??? ??? ???????, ?? ??????? ??????? ?????? ?????? ???????????. ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???????.??? (? ?????? ?? ???? ???????? "?????????") ???? ? ????? ????????? ?? 3 ????, ?? ???? ??? ?? ??? ??????? ???? ???????. ???? ?? ?? ?????????, ?????, ??????????, ???? ?????? ????? ??? ?????? ?????????? ??????????. ???? ??? ???? ??????? ??? ???, ???????? ?? ???? ? ??????. ???? ?? ?? ????? ?????? ???????? ?? ???????? ? ?? ???????? ????? ????? ? ?????????, ? ? ?????? ????? ?? ?? ??????. ??? ?? ???? ?????????????, ???????????. ??? ?? ???? ????? ??????.

??????? ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ????? ????? ???? ? ???? ??????????? ????? ????????, ? ?? ? ?????? ??? ?????? ? ?????????? ?????????? ???? ????????? ?? ???? ??? ??????? ? ???? ??? ??????????? ??? ??????????? ???? ???, ???? ?????, ??? 1.000 ??????. ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ????? ??? ??????????. ? ??? ??? ????? ????? ?? ??????? - ?????? ??? ?? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ????? ????. ? ???? ????? - ??? ??? ..... ????? ??????? ??? ? ????? ???????????????? ??????.  

????? ?????, ????? ???? ???? ??? ??? ????. ??? ??? ?? ???????, ? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ????? ?????? ?? ???????????, ????? ?? ????????? ???? ??? ??? ?? ????????????? ? ????????? ???? ???????? ?? ???????. ?? ?? ????? ?????? ????????. ??????, ?????? ???? ?? ??????? ?? ???????????, ?? ?????? ??? ???? ??????? ???? ???? ?????????? ????????. ?????? ?? ?? ?? ???? ??????. ?? ?????? ?? ?? ??? ??? ???? ?????? ???????? ??????????? (? ?? ????????? ???? ?? ?????????? ? ????? ?? ????????), ??? ??? ???????? ?? ?? ??????????? ??? ???? ? ???? ????? ????, ??? ???? ???????? ?????? ?? ?? ?? ???? ??????. ???? ?? ??? ??? ?? ????, ???? ???? ? ????, ??? ??? ??????? ????????.

???? ??? ??????, ????? ?? ???????????? ? ????? ?? ????????, ????? ???????? ???? ?????????? ?? ?? ?????????? ??? ??????????? ??? ?? ???????????????. ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ????? ????????.

????? ??? ???? ?? ?? ?????????, ? ??? ???????? ?? ?????? ???? ??????????????? ? ???????? ?? ??? ???????? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????? ????:

?? ????! ???? ??? ??????? ???????? ????? ? ??????? ?? ???????. ?????? ??? ????? ??? ?? ???????? ???!

:)

Hey guys! There are some Serbian Christian forum, talking about Islam. I think that we should hack them!

:) :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

?? ??????, ????? ?? ???? ?????????  :cheesy2:

?? ??? ?? ?? ????? ??? ??? ??????????, ??? ???? ??? ???? ????? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ??????  :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...