Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Мени се много свиђа  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> и баш ме ово ЖРУ привукло, не звучи к'о шминка, маска и поза, звучало ми к'о жубор или жири, или нека фора. А морам признати да нисам никакав хакер, али први пут сам имала потребу да се укључим у интернет ћаскање тек на овом форуму. МИслим да је одличан и назив и форум  0110_hahaha klapklap 0110_hahaha

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Морам да признам да сам био главни кривац за име форума и пројекта. Зажто баш ово име? Најпре зато што је необично за име једног форума, сајта итд... ко још даје овако име? Као друго и много битније, Еванђеље и јесте Реч Утехе овоме свету. Дакле, ми ширимо еванђелску истину на разумљив начин људима који живе у овом животном вртлогу где нема утехе. Заправо, главна утеха коју ми овде говоримо, на овај или онај начин, стари и нови, јесте да је уништен наш највећи непријатељ- смрт. Зато се, драги моји, радујте и сваки дан благодарите Богу што сте хришћани, што носите то узвишено име. Зато и ви треба да будете сведоци живих речи утехе, што вашим животом, вашом вером и делима. Управо оно што смо на почетку замислили, полако се реализује и кажем вам да је ово само почетак наше мисије.

Нека вас све Господ благослови.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Назив нас потсећа на ,,речи'', ,,извор воде живе'' који треба да пронађемо у себи првенствено. 0110_hahaha

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

БИЛО ШТА ДА КАЖУ САМО ЉУБОМОРНО ЛАЖУ...ПРИЂИ МИ ТИ... ХОЋУ ДА ТЕ ВИДИМ И АКО ТИ СЕ СВИДИМ....ПРИЂИ МИ ТИ......

Sunshine- Pridji mi ti

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

kako dobar ovaj mladen delić... nikad dosadan 0104_cheesy 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...