Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Ја сам пријатељ са ЖРУ на фејсбуку и драго ми је што сам сада и овде. .smesko.

Подели на овим сајтовима

Тражила сам неке иконе и нашла на Googl-u линк ка теми "Ако вам је потребна нека икона, јавите се..." Ваљда се тако зове... После сам читала друге теме и мало по мало... Пријавих се и ево ме 4869

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Пронађох вас (или ви мене:-) преко ФБ групе "Будимо људи." Не знам колико ћу бити ваш активан члан, знам сигурно да ћу вам често долазити у посјету .smesko.

Подели на овим сајтовима

Иначе, на свом блогу сам поставио линк ка ЖРУ. Банери су ми више као рекламе, овако ми лепше изгледа.

Подели на овим сајтовима

Другар са фејса лајковао оне силне линкове од оних што су у егзилу и ту су нешто пљували по вама "jereticima i papistima"  :D  са овог форума а посебно жељку.. и ја се регистровао да видим какав је ово форум кад оно најнормалнији могући и од тад ми постао део свакодневног интернет живота. :)

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Другар са фејса лајковао оне силне линкове од оних што су у егзилу и ту су нешто пљували по вама "jereticima i papistima"  :D  са овог форума а посебно жељку.. и ја се регистровао да видим какав је ово форум кад оно најнормалнији могући и од тад ми постао део свакодневног интернет живота. :)

likefaceeeeeeee

Подели на овим сајтовима

• Гости
Иначе, на свом блогу сам поставио линк ка ЖРУ. Банери су ми више као рекламе, овако ми лепше изгледа.

Који је Твој блог, може ли линк?

Подели на овим сајтовима

Који је Твој блог, може ли линк?

Ово је мој блог. Пишем под псеудонимом.

http://mihailsergejev.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Е брате деране да и ја неком будем повод за нормалност...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...