Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Позвао ме брат Меда да се прикључим! НЕ МИСЛИМ ДА ОДЕМ НИКАДА!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како сте сазнали за наш лепи форум ? 1305_womens)

Сазнао сам од самог себе. Наиме, после идејног мимолиажења са већином модерације форума на коме сам претходно био админ( видовдан.орг), разговарао сам са о.Иваном( власник овог сајта), о.Угрином, Светланом, Изидом, Дедом, Жељком, појединим члановима ДА и још неким људима око формирања једног новог, оригиналног мисионарског форума. Затим смо направили ову групу на ФБ и тако је кренуло.

Добили смо благослов од Епископа Јована, одмах су нам се прикључили неки занимљиви људи који су сада већ искусни модератори, а касније се круг све више повећавао. Много нам је у техничком делу посла помогао мали Миша Ребернишак( пријатељ о.Ивана) без кога не би смо имали ово што имамо.

Оно што ми се, искрено речено, не допада превише је једна еуфорија која се понекад да приметити код појединих чланова. Наиме, моја лична визија у тренутку покретања целог овог пројекта је форум од 10.000 чланова, конструктиван, свестран, изузетно занимљив, теолошки поткован, врцав. У том смислу ми смо тек на почетку рада, али темељ је успешно зазидан и назиру се полако зидови 0110_hahaha. Ипак, дуг је пут пред нама јер не градимо шупу већ вишеспратницу тј. још много ће времена проћи док ово виртуелно чвориште не досегне неку своју пуноћу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ?? ?? ?. ?????...    1305_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 0110_hahaha

??? ?? ???????? ??? ??? ??????? 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

izgleda da sam ja jedini slučajno nabasao na forum..... surfovao po netu,ne znam više šta sam baš tada tražio...i pop....forum....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...