Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

On 22. 5. 2013. at 11:57, SHADOWS OF THE LIGHT рече

A sta ako nikada nisi ni pomislila,bezgranicno si verovala svom partneru i on ti prizna hbga desilo se....navukla me zivotinja..da li bi oprostila?

Ako ga je navukla zivotinja, svakako mu treba pomoci!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2013. at 14:25, draganzzz рече

Ako ga je navukla zivotinja, svakako mu treba pomoci!

Баш си ме насмејао :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

shadows of he light-ostao bi bez svoje alatke i onda bih mu rekla:izvini desilo se.Izgovor poput navukla me životinja je bedan,kako mene neko nije navukao? Opet znak da me ne zaslužuje.

Iskreno nikad nisam bila u takvoj situaciji,ne mogu sad 100 % da kažem šta bih uradila ali teško da bih mu oprostila.

Možda je bolje postaviti pitanje da li biste prevarili svog partnera ukoliko biste bili u mogućnosti da to učinite.,zanima me koliko muškaraca bi odbilo ponudu.Verovatno nijedan.

Sledeće pitanje je li biste oprostili ako bi partner imao dugu vezu paralelno sa vama.

A da li biste oprostili sex na jednu noć?

Подели на овим сајтовима

Питање односа телесне пожуде и емотивне инелигенције.У великом броју случајева све је на нивоу телесности и њене физиологије. Касније ако то потраје може се злоупотребити разум да неке елементе односа споји у једну идеју у којој виде нешто чега ту углавном нема или неке опште особине препознају као ретке. Касније обично дође до хлађења стишавањем страсти. У многим везама дође и до повезавања на психопатолошкој равни па веза или потраје или остави последице у виду маније гоњења и томе сличне.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2013. at 15:41, rahela рече
Možda je bolje postaviti pitanje da li biste prevarili svog partnera ukoliko biste bili u mogućnosti da to učinite, zanima me koliko muškaraca bi odbilo ponudu.Verovatno nijedan.

Одприлике исто колико и жена. Не знам одкуд то да су жене имуне на прељубу а мушкарци свиње које не могу да се контролишу. 

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2013. at 12:51, -Владимир- рече

Одприлике исто колико и жена. Не знам одкуд то да су жене имуне на прељубу а мушкарци свиње које не могу да се контролишу. 

Обично када се мушкарац швалерише испада даса, а жена када се швалерише испада профукњача .smesko.

• Волим 1

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

.Možda je bolje postaviti pitanje da li biste prevarili svog partnera ukoliko biste bili u mogućnosti da to učinite.,zanima me koliko muškaraca bi odbilo ponudu.Verovatno nijedan.

Аух бре, како оптимистично размишљање. :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2013. at 9:24, rahela рече

naravno da ne,čim postoji bilo kakva pomisao o prevari znači da nešto u toj vezi ne funkcioniše.

pomisao uvek postoji,možda je naša možda je ubačena  :)

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2013. at 14:43, Драган orthodox рече
Обично када се мушкарац швалерише испада даса, а жена када се швалерише испада профукњача

То не мења ствар. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2013. at 15:10, Svetlana Lana рече

Ako nekoga zaista voliš i poštuješ onda tu nema mesta za preljubu. Nikada nisam varala i ne planiram to da radim !

Možeš ti da voliš ali ako te partner zapostavi?

Primera ima raznih ali svakako da je ljubav nešto što je vrlo plemenito i mnogo uzvišenije od zaljubljenosti.

Čovek onoga koga voli vidi i prihvata onakvim kakav jeste ,sa vrlinama i sa manama,ima ispred sebe cilj koji želi da ostvari .

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2013. at 14:43, Драган orthodox рече

Обично када се мушкарац швалерише испада даса, а жена када се швалерише испада профукњача .smesko.

to svakako važi za ovaj svet ali ne i za nas Hrišćane.

Подели на овим сајтовима

zanima me koliko muškaraca bi odbilo ponudu.Verovatno nijedan.

Али са друге стране је опет жена. И тај мушкарац ће да те превари са неком женом. Што отвара питање женске чедности и верности. Иако знам да је овде на Балкану свака скоро невина (имала једну дугу везу, ал се сад чува за правог, ти си јој други и уопште не зна како јој се десило да овако брзо спава са тобом, мора да си баш даса), опет је за тај чин потребно и женско чељаде.

И подложна си стереотипима, крајње. Неће мушкарац да наскочи на сваку која му се понуди, морао би да буде много јадан за тако нешто. Ни пијанство ил какав тежи опијат није повод за то, можда изговор само.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...