Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Пошто је речено да муж и жена све раде у договору, шта ако је њихова жеља да мењају партнере обострана, породичне обавезе се неће занемаривати,као ни њихов статус мужа и жене,а и волеће се,али су обоје склони свингерају ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Да, опростила бих, наравно.

Трудила бих се да останем у браку надајући је то тренутно искушење, можда пролазна опчињеност.

( Мој Гаги и ја смо 27 година заједно. Толико радости, топлине, толико дивних, али и тешких тренутака које смо претурили преко главе су ми превише значајни, превише вредни, да бих одустала од нас.)

Болело би ме, али бих још више била уплашена за њега, за његову душу - као кад би почео да пије, или да се занима за другу веру (за неку секту), грчевито бих се борила за његово оздрављење.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Пошто је речено да муж и жена све раде у договору, шта ако је њихова жеља да мењају партнере обострана, породичне обавезе се неће занемаривати,као ни њихов статус мужа и жене,а и волеће се,али су обоје склони свингерају ?

Zoske,mnogo ti perverzan um :D

Подели на овим сајтовима

Retko kome i retko šta praštam,i isti tretman zahtevam za sebe.Što se tiče preljube,odmah bih vratio milo za drago(ili neka druga kompenzacija) i nema problema,čak ni moralne dileme. .smesko.

tywin.jpg

Da ne shvatis pogresno. Meni je Tywin, uz sve negativne karakteristike, jedan od gotivnijih Martinovih likova.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Данас седим са још три пајташа и рекох ајд да их питам. Рекох због чега не бисте извршили прељубу. Један виче скупо је то, други виче немам ја живаца за то, а трећи иначе мало шашав лик ал јако смешан, вели, ма што би ја њој чинио задовољство ?

Како реко?  :)

Каже он - па да ја се ту напрежем физички, трошим енергију да би туђој жени било добро, ја ипак сву своју енергију задржавам у својој кући што да се расипам. Ипак мени је за ту енергију рецимо требала једна пљескавица...

Стани реко мало али и ти имаш задовољство, како чиниш онда?

Па лако, ја би задовољство имао свакако, јер имам своју жену кући, али та жена можда и неби, и онда што бих ја њој чинио то задовољство?

И ништа, ми се поваљамо остали од смеха јер човек је иначе јако смешан као појава и увек има неке фикс идеје ...ал ово објашњење још нисмо чули, јелте...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Oprostila bih.Ostali bismo prijatelji. .mislise.

Ne bih mogla da zaboravim NIKAD.

Za mene je to izdaja,nož u ledja.

Razumem ja svačije potrebe,rekla bih nešto kao:"Razumem....."A u stvari sFun_bat .

Raskinuli bismo kao ljudi.

Tešila bih se malo,radila punom parom,otišla na fitnes,na masažu......vreme leči rane....Ko zna za šta je to dobro...

Naravno neki ljudi imaju porodicu,decu,zajednjčke prijatelje.To je tek problem,veliki problem.Ponekad je pametnije preći preko svega.To mora da je teško,velika žrtva .Zato bolje da niko nikog ne vara,već da otvoreno kaže šta mu fali. 4chsmu1

Zaboravih da nisu svi ovako fini i dobri,već da ima zaista tužnih porodica,bez ljubavi,pažnje,razumevanja.... :(

Na kraju ostaje NE SUDITE DA VAM SE NE SUDI.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oprostila bih.Ostali bismo prijatelji. Ne bih mogla da zaboravim NIKAD

Баш ме ово занима како би се извело...

А то да "праштамо али не заборављамо" ми је тек дискутабилно... 

Подели на овим сајтовима

А то да "праштамо али не заборављамо" ми је тек дискутабилно...

Pocivsi patrijarh Pavle je tako nesto rekao za Jasenovac, doduse. Nije to isto, naravno, ni blizu, ali je srz oprastanja ta. Kazao je "oprostiti moramo, zaboraviti ne smemo". Ja to razumem kao "oprastajmo da nas mrznja ne otruje, ne zaboravimo da nam se strahota ne ponovi". Kazem, nije to nista slicno ovom o cemu pricamo, ali ipak stoji kao pouka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...