Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

za CRNOKOSU

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Са Србима

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Са @@Никола Поповић, за успех на "тамо" :)))

Подели на овим сајтовима

Са @@Никола Поповић, за успех на "тамо" :)))

хехехе! хвала Срки! :)

Ево и за тебе нешто - ти знаш да ја волим ове класике :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Срђан Ранђеловић, on 20 Nov 2013 - 18:53, каже: Са @Никола Поповић, за успех на "тамо" :))) хехехе! хвала Срки! :)

niste fer !

mi ne znamo šta je tamo :(

za obojicu :

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

niste fer !

mi ne znamo šta je tamo :(

za obojicu :

Ко ти крив кад си удата! :)

ево и за тебе нешто! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...