Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

Са Оџачаром,Црним,Цандегином и екипом (која управо стиже у све већем броју)...ава кари... :)

Esma Redzepova - Odzacar (Uzivo)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Занимљиво да  "екипа" углавном слуша пржење,што је за похвалу, али немогу никако да повежем металургију са наци-социјализмом... :)

Е да...R.I.P. Čak 

Chuck_Schuldiner.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма, какав "наци-социјализам", то је наметнута етикета.

Јел може овако нешто, Зосима, само за тебе:

Solution.45

Још питаш  smej.gif

Ево и за тебе,мој омиљени cover  smej.gif

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Зосима, ко што рече 4eveRFriends етикета је залепљена на "екипу", а "довољно пута поновљена лаж постаје истина", и ето на православном сајту се корисници дочекују са мржњом и одстрањују по кратком поступку па и "превентивно" и, ко што и беше речено "и без разлога", без могућности да се одбране и одлепе етикету  7896634

А ево мало да се насмејемо, а са киме се песма дели - препознаће се:

dance67890  319.gif smej.gif  smej.gif  whackado  smej.gif

ЈЕР ТАКО СМО У МОГУЋНОСТИ  smej.gif  srecan

Подели на овим сајтовима

Za ekipče ili ti grupicu  smej.gif smej.gif

http://www.youtube.com/watch?v=5GEK2VE2HCM

Treba samo malo volje

Da se čovek raduje

smej.gif srecan smej.gif dance67890 whackado 7896634

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Зосима, ко што рече 4eveRFriends етикета је залепљена на "екипу", а "довољно пута поновљена лаж постаје истина", и ето на православном сајту се корисници дочекују са мржњом и одстрањују по кратком поступку па и "превентивно" и, ко што и беше речено "и без разлога", без могућности да се одбране и одлепе етикету  smej.gif

Проблем је ,што сте у самом старту направили грешку у корацима.

Без  потребе сте "чађавили" форум(аше), а поред тога,ко кабадахије сте улетели,ни здраво ни добар дан.

Пробајте испочетка,али на фињака... smej.gif

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Зосима, ко што рече 4eveRFriends етикета је залепљена на "екипу", а "довољно пута поновљена лаж постаје истина", и ето на православном сајту се корисници дочекују са мржњом и одстрањују по кратком поступку па и "превентивно" и, ко што и беше речено "и без разлога", без могућности да се одбране и одлепе етикету  smej.gif

Проблем је ,што сте у самом старту направили грешку у корацима.

Без  потребе сте "чађавили" форум(аше), а поред тога,ко кабадахије сте улетели,ни здраво ни добар дан.

Пробајте испочетка,али на фињака... srecan

Па бисмо "пробали на фињака" кад би нам било дозвољено smej.gif Али неки су бановани да само могу да гледају, неки за трајно, неки чим се јаве  dance67890 А и ми нисмо добили ништа лепше него само вређања па онда шта се деси кад је таква ситуација... акција-реакција  whackado

Анастасија, сад би ти Избељивачица рекла нешто на то али ем нема иста права овде као ти, ни "слободу говора, ем је фина девојка  smej.gif Песма је одлична али та песма доводи у питање на коју групу мислиш.

А ево и за тебе  smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...