DYNABLASTER Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Meni je stvarno zacudjujuce kako neko ima sto bi se reklo muda da tako sta uradi tj da lazira, e to mi je neshvatljivo, pa cak i vernik pocetnik zna da se sa takvim stvarima nije "saliti" I sumnjivo je to sto se momak sakrio tj cenzurisao facu, pa jos govori o tri svedoka, ako si svedok onda svedoci a ne da se krijes misim sta je to Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Сва та пророчанства,која се прописују старцима,а која они углавном никад нису ни изговорили,су будалаштине! Поготово везана ѕа ускрснуће Србије,повратак територија,уједињење српских земаља,економски и сваки други напредак,а при том крах запада,суноврат америке и свих других српских непријареља..и да не заборавим примат над светом преузима царска Русија! Дакле,маните се будалаштина,Србију чека напредак,тек у Царству Небеском! Због тога иконе и плачу,нико Бога да се сети... Dragi and kron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 https://www.facebook.com/PravoslavniCentar ово је група на фб где сам нашао клип Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 (измењено) У овој Светлој седмици, данас смо емитовали мудре поуке старца Тадеја витовничког, из архиве нашег радија и преузете са интернета. Трајање: 01:00:09 Послушајте:http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/3/13/05/08.05.13_rec_pastira_-_starac_tadej_64kbps.mp3http://www.slovoljubve.com/emisije/rec-pastira-starac-tadej Измењено Мај 8, 2013 од Дејан Бићанић Дејан, Јаков., N.Petrovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Lepo uči otac tadej da se stari zavet ne tumači bukvalno i daje primer RKC da su zabranili da se čita stari zavet ,da se ne sablazne vernici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Ја сам сада завршио са слушањем, по други пут :0104cheesy: Дејан је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Lepo uči otac tadej da se stari zavet ne tumači bukvalno i daje primer RKC da su zabranili da se čita stari zavet ,da se ne sablazne vernici. Nije tako rekao, nego je rekao da u Starom Zavetu ima mnogo stosta sto se ne tumaci bukvalno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Mikonja, ako je ikona plakala onda je to zbog izdaje i predaje Kosova, a ne zato sto sunce ima gasove :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Pa to je u vezi sa Kiprom... a moze biti da kad na Novom Zelandu zamirotoci ikona ondak ce sunce da nas oduva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 (измењено) Предавање јеромонаха Панарета настојатеља манастира Бођани у Епархији Бачкој на тему "Живот и поуке старца Тадеја" које је одржао 14. маја 2013. године у Новом Саду у оквиру "Светосавских дана 2013". Jеромонах Панарет: Живот и поуке старца Тадеја Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Измењено Мај 21, 2013 од Martirije Морао сам да повећам ову прелепу фотку... Срђан Ранђеловић, Драган Јашић and Баба је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Ja bas sad citam knjigu ,,Zivot i radost u Duhu Svetome,,.Kako covek lepo i prosto objasnjava neke stvari. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0-r1630 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 .hvala. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Slava Tebje Gospodi. Sveti Oce Tadej,moli Boga za nas. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука