Aquilius Cratus Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 @@Avocado,@, Nemojte zezati da ste uopste citali, cak i do pola, drljavine ovog shovenskog shalabajzera i njegova meandzijska dobicivanja zvana tekstovi?! Svaka vam cast na zivcima! Respect! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Slusaj ti samo komentara, Ovaj covjek vidio Hrista hahahaha. Ako je ovaj vidio Hrista, onda smo mi svi zajedno apostoli. Slusao sam jednom Pejakovica uzivo. Sa ovim tekstom zajedno, jedno prosipanje budalestina na kvadrat. Bice velika steta, snizavanje rejtinga, ako ovog covjeka dovedete na divan. florenntina and sqny је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Ko mu kaze pa se ni ne ljuti jel ovo tvoj sajt bese? http://mracnjak.com/ Do sad si iz teme u temu bio samo dosadan svojom opsednutoscu ovim sajtom. Sad vec pocinjes da me zlostavljas. Ili daj vec jednom IKAKAV dokaz za svoje tvrdnje ili ucuti vec jednom. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 @@Avocado,@, Nemojte zezati da ste uopste citali, cak i do pola, drljavine ovog shovenskog shalabajzera i njegova meandzijska dobicivanja zvana tekstovi?! Svaka vam cast na zivcima! Respect! Ја прочитао на искап. Доста тога сам пробао у животу. Није ми јасно кога још може да ради овако нешто. Justin Waters, florenntina, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Ne znam zasto sad napadate coveka, on je vise ideoloski ukazao na problem danasnjeg Hriscanina u svetu, problem koji postoji, a to je da kad kazete da verujete u Boga i da ste imali neka misticna trascedentalna iskustva svi vas gledaju ko ludaka i kreacionistu. Biti kreacionista ne mora nuzno da znaci da verujete da je Zemlja nastala za 6 dana. Ne znam licno za slucaj pomenutog doktora hirurga, ali znam za mnoge slucajeve gde su naucnici, profesori na Univerzitetima diskreditovani i otpusteni zato sto su samo spomenuli u nekim naucnim radovima iteligentan dizajn. Takodje, po mom misljenju, Nikola je ukazao i na ideoloske suprotnosti koje trenutno tlace svet, nedovoljno versko obrazovanje i na masovnu alergiju na samo pominjanje Gospoda Isusa Hrista, ako to ni vi niste uocili onda je besmisleno da vam se tumaci sta je pisac hteo da kaze. Ko bar jednom u zivotu nije osetio prognanim u ime Hristovo taj i ne moze da zna o cemu on pise u ovom tekstu. A da nas tlace, namecu pogresne sisteme vrednosti, bogata manjina drzi sve karte u rukama u ovom svetu, to i vrapci znaju. Da svuda vladaju kamuflirani komunisti, masoncine i satanisti i to je postalo toliko ocigledno da je sramota to negirati, s tim se slazu i neki moji prijatelji ateisti. Toliko, tako sam ja barem shvatila ovaj tekst. Malo odise histericnim tonom, ali poentu sam ukapirala. Благовесник and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Objedinio je više tema davši jedan sistematizovan stav o vremenu u kojem živimo. Brat koji je do skora bio ateista i krajnje necrkven čovek. Bravo Kolja! остала је порука – свака болест, страст и девијација у Новом свјетском поретку има своје мјесто и неће се називати болешћу, него реалним стањем на терену.Тако су некад рекли и ово: Ако не вјерујете у Дарвинову теорију, нема вам мјеста у модерној научној заједници, нема вам мјеста у Институтима, на Универзитетима, Лабораторијама, нема вам лагодног живота професорског, нема звања и еполета, нема нобелових награда нити вечера са престолонаследницима. Нема вас нигдје, другови и другарице!...Искључиће га из свих могућих Голф и Кантри клубова, избацити га из свијета доктора; биће одстрањен као шенуо из друштва ових и оних научника, из свих тих Удружења које су основали људи који вјерују у Дарвина, односно, мајмуна, у Велики прасак илити Ајне гросе шприцен и капитализам, односно, империјализам. Čovek koji u današnje vreme dirne u dogmu - T.E automatski se radja animozitet pojedinaca prema njemu. Dokaz je i ova tema. Саша M. and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Ne znam zasto sad napadate coveka, on je vise ideoloski ukazao na problem danasnjeg Hriscanina u svetu, problem koji postoji, a to je da kad kazete da verujete u Boga i da ste imali neka misticna trascedentalna iskustva svi vas gledaju ko ludaka i kreacionistu. Biti kreacionista ne mora nuzno da znaci da verujete da je Zemlja nastala za 6 dana. Ne znam licno za slucaj pomenutog doktora hirurga, ali znam za mnoge slucajeve gde su naucnici, profesori na Univerzitetima diskreditovani i otpusteni zato sto su samo spomenuli u nekim naucnim radovima iteligentan dizajn. Takodje, po mom misljenju, Nikola je ukazao i na ideoloske suprotnosti koje trenutno tlace svet, nedovoljno versko obrazovanje i na masovnu alergiju na samo pominjanje Gospoda Isusa Hrista, ako to ni vi niste uocili onda je besmisleno da vam se tumaci sta je pisac hteo da kaze. Ko bar jednom u zivotu nije osetio prognanim u ime Hristovo taj i ne moze da zna o cemu on pise u ovom tekstu. A da nas tlace, namecu pogresne sisteme vrednosti, bogata manjina drzi sve karte u rukama u ovom svetu, to i vrapci znaju. Da svuda vladaju kamuflirani komunisti, masoncine i satanisti i to je postalo toliko ocigledno da je sramota to negirati, s tim se slazu i neki moji prijatelji ateisti. Toliko, tako sam ja barem shvatila ovaj tekst. Malo odise histericnim tonom, ali poentu sam ukapirala. Covjek nepovezano prica i upravo iskazuje ono sto je najveci problem hriscanstva danas, i zbog cega ga mnogi ne shvataju, bar kada govorimo o zapadu je fanatizam. Ako neko slusa njega sta prica sad u ovom tekstu, a nije recimo vjernik, pa normalno da ce reci da je ovaj lud i nije normalan. U isti kos freneticno trpa Darvina, dakle evoluciju, veliki prasak, i kapitalizam. Da ne spominje on ovdje nekakav kreacionizam. Spominje kreacionizam, koji kao takav predstavlja dromboljanje i inicira ljude poput Dokinsa da govori protiv religije i stvara armiju ateista na sve strane koji se izruguju hriscanstvu. Dakle ne stoji djavo iza Dokinsa ili slicnih vec fanaticni ziloti svih denominacija, koji sebe nazivaju hriscanima. Slicno je i sa ovim Englezom koji ljude davi svojim licnim iskustvom koje hoce predstaviti kao iskustvo koje bi svi trebali prihvatiti. Jos je davno receno dok nije bilo ni satanista, ni komunista ni mason, da biti hriscanin je ludost za svijet. Ako je tako, ja se pitam sta Pejakovic zamjera ovima koji osporavaju hriscanstvo, umjesto da mu je srce na mjestu i ne obraca paznju na njih. Hriscanstvo je religija covjeka. Hriscanstvo dolazi do izrazaja ne kad pricas o cudima, i vizijama, o rajevima i paklovima, vec kad pricas o odnosu sa ljudima. Sta je to danas sto hriscani nude pre svega licnim primjerom, kako oni izvana mogli vidjeti kako to tijelo Hristovo izgleda, kakav kvalitet covjeka proizvodi? Nista, nula. Postoje samo pojedinici koji nisu vidljivi toliko da mogu da inciraju mase da ne govore ovako zbog cega Pejakovic negoduje. Vecina hriscana su isti kao i svi ostali ljudi, a povrh svega mnogi medju njima pricaju gluposti od kojih je neke i Peajkovic iznio u ovom tekstu i dave druge ljude. I onda sta je cudno sto ima ljudi koji su protiv Boga i ne razumeju hriscanstvo? Zato ovaj Pejakovicev tekst nema nikakvu poentu niti smisao. Jeste to njegovo misljenje, i naravno misljenje drugog da kaze da je to isprazno tromboljanje. sqny and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 порука – свака болест, страст и девијација у Новом свјетском поретку има своје мјесто и неће се називати болешћу, него реалним стањем на терену. In media res. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Do sad si iz teme u temu bio samo dosadan svojom opsednutoscu ovim sajtom. Sad vec pocinjes da me zlostavljas. Ili daj vec jednom IKAKAV dokaz za svoje tvrdnje ili ucuti vec jednom. Postavio sam ti pitanje na koje nisi odgovorio, gde tu vidis zlostavljanje? Odgovori na pitanje pa cu ucutati, jel to tvoj sajt ili nije? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 licno je i sa ovim Englezom koji ljude davi svojim licnim iskustvom koje hoce predstaviti kao iskustvo koje bi svi trebali prihvatiti. Он није Енглез, него Американац. Нема са Енглеском никакве везе. Због чега Пејаковић није отворио барем википедију или сајт овог доктора пре него што је почео да повраћа по Енглеској, познато је вероватно само Пејаковићу. А што се тиче Америке и мучеништва и прогона креациониста, смешно је да смешније не може бити. Ко не верује, нека иде и нека се сам увери. Убеђивати људи који су добровољно одлучили да мозгу кажу ”лаку ноћ” да би клицали овом крајњем стадијуму идиотлука је потпуно излишно. Читава ова прича звана Црква је у ствари само једна огољено буразерска организација. Није битно шта ко млати и бескрајно лупета, битно је да је ”наш брат”. То што има изузетака (а има), то је искључиво заслуга тих изузетака који постоје упркос Цркве, а не захваљујући њој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Он није Енглез, него Американац. Нема са Енглеском никакве везе. Због чега Пејаковић није отворио барем википедију или сајт овог доктора пре него што је почео да повраћа по Енглеској, познато је вероватно само Пејаковићу. Ja nemam pojma o tom covjeku koji je imao to misticno iskustvo. No ako je Amerikanac, a ovaj ga naziva Englezom to samo kao dodje potvrda ispraznosti pejakovicevih rijeci. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Ja nemam pojma o tom covjeku koji je imao to misticno iskustvo. No ako je Amerikanac, a ovaj ga naziva Englezom to samo kao dodje potvrda ispraznosti pejakovicevih rijeci. http://en.wikipedia.org/wiki/Eben_Alexander_(author) http://www.lifebeyonddeath.net Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 порука – свака болест, страст и девијација у Новом свјетском поретку има своје мјесто и неће се називати болешћу, него реалним стањем на терену. Jel postoji neki period u nekoj državi u kojem verski pisci tog vremena nisu tvrdili da je u pitanju period moralnog sunovrata? kirios1, Аурор, коЖељ њацИ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Postavio sam ti pitanje na koje nisi odgovorio, gde tu vidis zlostavljanje? Odgovori na pitanje pa cu ucutati, jel to tvoj sajt ili nije? Ides po temama i prozivas me a da za to nemas nikakvog povoda. Evo sad pokusavas da kidnapujes temu i oftopicaris a ja u tome necu da ucestvujem. Imas privatne poruke pa tamo postavljaj privatna pitanja na koja cu rado da ti odgovorim. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Jel postoji neki period u nekoj državi u kojem verski pisci tog vremena nisu tvrdili da je u pitanju period moralnog sunovrata? Хахахаха...одлично ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука