Jump to content

Karleuša objavila ateističku poslanicu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па, мислим, шта уопште рећи о таквој особи, да не кажем жени? :) Да се разумемо... :) 

Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! 

Подели на овим сајтовима

Ко о чему..... snoozer_11

Искуство нас учи да свако највише прича о ономе што му недостаје.

Ко нас је на жалост настала нека нова пракса, да пред сваки празник , поред оних што честитају и желе добро, има и оних који се надмећу у пљувању по Христу.

Подели на овим сајтовима

Жрулзззнет "ЈК запалила косу уместо бадњака! израшће нова или ће је купити"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Не знам ја шта да кажем о њој... Мислим, и она је људско биће (колико јој је остало у њој и на њој онога што је природно и људско) и сама је свесна да она са тим што се противи вери Христовој и што покушава да 'пљује' и да вређа вернике сама од себе прави будалу, да не кажем кретена :) И сви они који јој верују то што пише и говори падају ниско и тако себе покопавају мислећи да се уздижу изнад свих  нас :) Толико од мене, неко моје мишљење :) 

Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! 

Подели на овим сајтовима

Подсетимо се:

JK2.jpg

http://tracara.com/wp-content/uploads/2011/01/JK2.jpg

Рачунам да слика није више скаредна него само њено обраћање.

• Волим 1
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

E meni kao ateisti je muka kada vidim da nas ovako neko predstavlja....

Част изузе(т)цима, али већина њених обожавалаца је помало ћакнута :) да не кажем горе :Р

Подели на овим сајтовима

Ja u zivotu nisam upoznao nikoga ko gotivi karleusu. Potpuna mi je misterija ko to slusa i ko to prati?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Гости
"sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine..."

Шта је са овим хтела да каже паметница? Заиста не разумем... можда да свештенике треба поставити да просе по улицама, да их побијемо, унижавамо, децу им исмејавамо...?

А и лист који јој даје простор је тек прича за себе. 

Подели на овим сајтовима

Шта је са овим хтела да каже паметница? Заиста не разумем... можда да свештенике треба поставити да просе по улицама, да их побијемо, унижавамо, децу им исмејавамо...?

А и лист који јој даје простор је тек прича за себе. 

Mislim da ni njoj to nije jasno, samo je bitno pljunuti Crkvu ne bi li privukla malo paznje na sebe.

Danas pevaljka kad hoce da privuce paznju okaci se na krst ili ga stavi medju noge, jadno i bedno, al' sta ces :rolleyes: .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...