Jump to content

Karleuša objavila ateističku poslanicu

Оцени ову тему

Препоручена порука

То је доказ да Карлеуша користи опробано средство за скретање пажње на себе. Међутим, ништа неће оспорити поремећај и заосталост њеног интелекта.

На жалост, велико скретање пажње на себе постижу и масовне убице и самоубице. Такве појаве не могу се игнорисати.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Нећу да коментаришем Јелену него нас остале. Маните се ових писања, зашто и ми да јој правимо рекламу.

JK  i B13  u ružičastoj boji vaspitavaju nečiju decu .  Sve bi ja to sFun_bat sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Ма сви смо добро :) 
Е сад овако.... 

Драги моји виртуелни другари:
            Свима Вам желим свако добро од новорођеног младенца Христа, да вам је увек на помоћи у све дане живота вашега. Христос се роди! 

Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! 

Подели на овим сајтовима

Ja u zivotu nisam upoznao nikoga ko gotivi karleusu. Potpuna mi je misterija ko to slusa i ko to prati?

Пријатељу мој, за разлику од тебе, ја сам имао ту несрећу да сретнем одређене јединке рођене деведесетих, које су публика овог чуда из теме и не само њена. И имам теорију да се ту негде око деведесете отворила нека димензиона капија и да су ти ликови упали кроз њу из неког (анти)паралелног универзума. Другачије заиста не могу да објасним шта се десило...

Подели на овим сајтовима

Јелена Карлеуша и Атеисти Србије, има ли природнијег споја? :)

Hahahahahahahaha :D

Bitno je da ona ima zdrav razum i slobodan um. Ne veruje u bajke. Sigurno je dosta inteligentna, samo da je testiraju i izaberu za pocasnog clana ili zamenika generalnog sekretara. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Карлеуша је бољи представник антитеиста од Ким Ил Сунга, председника Северне Кореје.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Не постоје атеисти, јер нема Бога који не зна за Бога. Постоје само они који негирају његово постојање.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Не постоје атеисти, јер нема Бога који не зна за Бога. Постоје само они који негирају његово постојање.

To se slažem da ne postoje. 

Da postoje nazovi dokazi ateisti bi postali vernici. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...