SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Не зна она шта је реклама Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Таша је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 То је доказ да Карлеуша користи опробано средство за скретање пажње на себе. Међутим, ништа неће оспорити поремећај и заосталост њеног интелекта. На жалост, велико скретање пажње на себе постижу и масовне убице и самоубице. Такве појаве не могу се игнорисати. SrrX91 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Нећу да коментаришем Јелену него нас остале. Маните се ових писања, зашто и ми да јој правимо рекламу. JK i B13 u ružičastoj boji vaspitavaju nečiju decu . Sve bi ja to sFun_bat Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ma Ceca je keva bre ! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 ja samo da vidim šta se radi... Tašo, šta ima? Vi ostali, dobro te? Таша and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ма сви смо добро Е сад овако.... Драги моји виртуелни другари: Свима Вам желим свако добро од новорођеног младенца Христа, да вам је увек на помоћи у све дане живота вашега. Христос се роди! Middle-earth, Јадранка-Дервента, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 ja samo da vidim šta se radi... Tašo, šta ima? Vi ostali, dobro te? Nema mi smajlija na ovom sokocalu al' evo vidji kako ti masem ! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Nema mi smajlija na ovom sokocalu al' evo vidji kako ti masem ! a meni ne da da dva put lajkujem post :-/ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ja u zivotu nisam upoznao nikoga ko gotivi karleusu. Potpuna mi je misterija ko to slusa i ko to prati? Пријатељу мој, за разлику од тебе, ја сам имао ту несрећу да сретнем одређене јединке рођене деведесетих, које су публика овог чуда из теме и не само њена. И имам теорију да се ту негде око деведесете отворила нека димензиона капија и да су ти ликови упали кроз њу из неког (анти)паралелног универзума. Другачије заиста не могу да објасним шта се десило... zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Јелена Карлеуша и Атеисти Србије, има ли природнијег споја? Hahahahahahahaha Bitno je da ona ima zdrav razum i slobodan um. Ne veruje u bajke. Sigurno je dosta inteligentna, samo da je testiraju i izaberu za pocasnog clana ili zamenika generalnog sekretara. 4chsmu1 Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Карлеуша је бољи представник антитеиста од Ким Ил Сунга, председника Северне Кореје. Kolega2357 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Vrlo je bitno razlikovati antiteiste od ateista jer velika razlika. Ateisti ne znaju za Boga oni sami po sebi nezna božci. Antiteisti znaju za Boga ali mu se protive. Jedan od najpoznatijih antiteista na svetu je bio Fridrih Niče. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Не постоје атеисти, јер нема Бога који не зна за Бога. Постоје само они који негирају његово постојање. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Не постоје атеисти, јер нема Бога који не зна за Бога. Постоје само они који негирају његово постојање. To se slažem da ne postoje. Da postoje nazovi dokazi ateisti bi postali vernici. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука