Ignjatije Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Карлеуша је бољи представник антитеиста од Ким Ил Сунга, председника Северне Кореје. Da znas da u S. Koreji i dalje kao da vlada Kim Il Sung iako je davno umro. Isto kao i Tito za neke ljude i ateiste. "Eeeeeee, bese to zlatno vreme kad se popovi nisu mesali u politiku, cim poceli odma propast" . marko_13 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 sva sreća pa je JK ateista da nije hrišćanka, ovako se smejem kakve su sve lude ateisti Ignjatije and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 JK i njenu stavovi oponašaju cirkus i ruglo prema SPC. Više puta je govorila kako je ateista a radila je hrišćanske stvare tipa farbanje jaja za prošle godine za Vaskrs i nešto drugo ne znam sad šta. Ovo je samo početak njene ateističke šizofrenije. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Jeleni Karleuši ništa drugo ne prestaje nego večni pakao. Ona je naš živi primer Sodome i Gomore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 @Muramasa Објасниће ти Карлеуша у следећој посланици. Kolega2357, RYLAH, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Moram li ponovo da vas podsetim na gredu u vašem oku? Idi na Google, kucaj "Vesna Vukelić Vendi" i otvori prvi klip koji ti iskoči, pa vidi da li ćeš da se smeješ svojoj sestri u Hristu. A jel? I ti nadje... Meni je najdraže kad ateisti ispovedaju Hrista SrrX91, DYNABLASTER and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 A jel? I ti nadje... Meni je najdraže kad ateisti ispovedaju Hrista Tačno tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Moram li ponovo da vas podsetim na gredu u vašem oku? Idi na Google, kucaj "Vesna Vukelić Vendi" i otvori prvi klip koji ti iskoči, pa vidi da li ćeš da se smeješ svojoj sestri u Hristu. Vasilije , ta Vendi je poznata kao bivsa devojka Vojislava Seselja, o cemu ti govoris?! Nama hriscanima su svi krsteni i verujuci ljudi braca i sestre u Hristu. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Moram li ponovo da vas podsetim na gredu u vašem oku? Idi na Google, kucaj "Vesna Vukelić Vendi" i otvori prvi klip koji ti iskoči, pa vidi da li ćeš da se smeješ svojoj sestri u Hristu. Иди куцај "Предраг Стојановић" и пусти било који клип који изађе, пробај да се не насмејеш Kolega2357, zuti car, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Ја не жалим Ј.К. - мајку малолетне деце. Ја жалим тог несрећника који је за неке ситне паре написао овај текст, који Ј.К. приказује као свој. Ценим да је у питању неки дипл. социолог, или нешто слично, који због услова који владају у овој банана-држави мора да савије шипке и да се прода једној незналици по професији - наиме реченој Ј.К. која би преко ноћи (без завршене дрвно-прерађивачке) да постане дипл. интелектуалац (верујем да она мисли како таква титула постоји). А она сама да има макар зрнце морала... платила би тог несрећника ваљано. Срђан Ранђеловић, Kolega2357 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 @@antics, Ona sam od sebe pravi cirkus i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Ја улазим на овај пост само да ми не излази у новом садржају, па рек'о... Ајд' и да напишем нешто. Јадранка-Дервента, RYLAH, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 То, што је ..и на који начин јесте ..., ''госпођа'' Кар ле Уша.. То се не може написати а да се аутоматски не превазиђе добар укус... Зато ..потсетићу на ону народну... која се у њеном случају ''оваплоћује '' на очиглед свих који читају њене бљувотине... КО О ЧЕМУ ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Зато ..потсетићу на ону народну... која се у њеном случају ''оваплоћује '' на очиглед свих који читају њене бљувотине... КО О ЧЕМУ ... Mислиш на оно: војник о скраћењу и баба о уштипцима? sHa_sarcasticlol Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Иди куцај "Предраг Стојановић" и пусти било који клип који изађе, пробај да се не насмејеш Kad si već pomenuo njega svi njegovi video klipovi su smešniji od bilo koje komedije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука