Jump to content

Karleuša objavila ateističku poslanicu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Карлеуша је бољи представник антитеиста од Ким Ил Сунга, председника Северне Кореје.

Da znas da u S. Koreji i dalje kao da vlada Kim Il Sung iako je davno umro. Isto kao i Tito za neke ljude i ateiste. "Eeeeeee, bese to zlatno vreme kad se popovi nisu mesali u politiku, cim poceli odma propast" .

Подели на овим сајтовима

JK i njenu stavovi oponašaju cirkus i ruglo prema SPC. Više puta je govorila kako je ateista a radila je hrišćanske stvare tipa farbanje jaja za prošle godine za Vaskrs i nešto drugo ne znam sad šta. Ovo je samo početak njene ateističke šizofrenije. 

Подели на овим сајтовима

@Muramasa

Објасниће ти Карлеуша у следећој посланици.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Moram li ponovo da vas podsetim na gredu u vašem oku?

Idi na Google, kucaj "Vesna Vukelić Vendi" i otvori prvi klip koji ti iskoči, pa vidi da li ćeš da se smeješ svojoj sestri u Hristu.

A jel? I ti nadje... Meni je najdraže kad ateisti ispovedaju Hrista  ;)

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Idi na Google, kucaj "Vesna Vukelić Vendi" i otvori prvi klip koji ti iskoči, pa vidi da li ćeš da se smeješ svojoj sestri u Hristu.

Vasilije :) , ta Vendi je poznata kao bivsa devojka Vojislava Seselja, o cemu ti govoris?!

Nama hriscanima su svi krsteni i verujuci ljudi braca i sestre u Hristu. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Иди куцај "Предраг Стојановић" и пусти било који клип који изађе, пробај да се не насмејеш :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја не жалим Ј.К. - мајку малолетне деце. Ја жалим тог несрећника који је за неке ситне паре написао овај текст, који Ј.К. приказује као свој. Ценим да је у питању неки дипл. социолог, или нешто слично, који због услова који владају у овој банана-држави мора да савије шипке и да се прода једној незналици по професији - наиме реченој Ј.К. која би преко ноћи (без завршене дрвно-прерађивачке) да постане дипл. интелектуалац (верујем да она мисли како таква титула постоји).

А она сама да има макар зрнце морала... платила би тог несрећника ваљано. 

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ја улазим на овај пост само да ми не излази у новом садржају, па рек'о... Ајд' и да напишем нешто.

Подели на овим сајтовима

То,  што је ..и на који начин јесте ..., ''госпођа'' Кар ле Уша..  То се не може написати а да се аутоматски не превазиђе добар укус...

Зато ..потсетићу на ону народну... која се у њеном случају ''оваплоћује '' на очиглед свих који читају њене бљувотине...  КО О ЧЕМУ ... 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Зато ..потсетићу на ону народну... која се у њеном случају ''оваплоћује '' на очиглед свих који читају њене бљувотине...  КО О ЧЕМУ ... 

Mислиш на оно: војник о скраћењу и баба о уштипцима?    sHa_sarcasticlol

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...