dvabu Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Вјечнаја памјат ! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Rada Zobar uvek ce biti moj banacanin i neko uz koga sam spoznala Istinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Бог душу нека му прости. Рече ми школски да је пред Ваведење служио последњу Литургију , коју је скоро пресједио и на којој је рукоположио једног свештеника и ђакона. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Бог да му душу прости.Још као мали имао сам част да му целивам руку док је још био Епископ Банатски када је дошао у нашу Цркву 1998. кад је донешена копија иконе Тројеручице Хиландарске.Тада је нама деци полонио крстиће. МАРКО Мaленчић and keka је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=view&id=465&Itemid=1#.UNAuYGM-KjM.facebook Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
manastir Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 E kada sam u Peckoj Patrijarsiji kao mali gledao njega kako sluzi, ispred mene je tada zaista u njegovom liku stajao sam Hristos, sada i on stoji pred Hristom i molice se, kao i do sad sto se molio za nas. vecan mu pomen. Kako je bio vesele naravi sve do kraja, koliko je voleo da se sali da druge cini srecnim, a mi smo sada tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 @@manastir, Причао нам Владика Давид да је у својој болести био толико смирен да на лицу није показивао ни најмањи грч, бол... Носио је своју болест достојанствен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Večan je spomen i blažno je usnuće dostojnog poslanika njive Gospodnje. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Спомени Господе уснулог слугу Твог Епископа Хризостома и подај му вечно блаженство! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Да се подсетимо задњих дана и година Његовог архипастирског рада... једна од великих догађаја био је и овај - организовање великог симпосиона о женском монаштву у манастиру Жича! Симпосион о женском монаштву у манастиру Жича Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука