Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

пре 51 минута, Jestira. рече

Miroljub je nekadašnji pravoslavac koji je oženio sektašicu što ide u korist protestantima...

Miroljub je nekadašnji adventista, kao i žena mu. Ali je i dalje ostao privržen adventističkom učenju, na koje je samo nakalemio elemente arhaičnog judaizma i sumanutog zilotizma. A da ga ne bi provalili, kad citira Elen Vajt, on je krsti u Elene Blek. A kad citira Rožea Mornoa (isto adventistički autor), on ga krsti kao Rože Norn.

Kamo sreće da je ostao stopostotni aventista, jer je to pretežno miran i pošten svet. Ali, ovaj kalambur, ovo ludilo koje je zbrčkao u svojoj talibanskoj glavi, a koje naivnima prodaje kao "pravoslavlje" - je čist otrov.

Upoznam sad skoro jednu devojku na nekoj platformi za upoznavanje i postanemo prijatelji na fejsu. Prvo pitanje koje mi je postavila je bilo "šta misliš o Miroljubu Petroviću?" Reko', mislim da je prevarant, manipulant i sektaš. Drugo pitanje je bilo "šta misliš o vakcinaciji?" Reko', mislim da je to dobra stvar koja je iskorenila mnoge bolesti. Nakon toga me je samo anfrendovala. Znači, on od ljudi pravi bukvalno "Miroljubove svedoke", fanatike koje ćeš teško više ikada opametiti.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Desiderius Erasmus рече

Drugo pitanje je bilo "šta misliš o vakcinaciji?"

trebao si nju da "vakcinises" i da joj izbacis "brains out" i sve te bubice u istom :))) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дејан рече

Ukratko, složićemo se da je Miroljub vrlo vešt manipulatora.

i opasan!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ne vidim razlog zašto bi Crkva trebala to da radi, on je predmet za policiju i sudstvo, Crkva sa njim nema ništa.

Problem je što on ima dosta veliku publiku, a stalno priča na temu religije. Čak je izdao i knjigu "Pravoslavlje za početnike". E, zato mislim da Crkva treba javno da kaže da nema ništa sa njim.

A obaška što treba na robiju da ide.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Jestira. рече

Miroljub je nekadašnji pravoslavac koji je oženio sektašicu što ide u korist protestantima...

Мирољуб је секташ и хулитељ. Многе може (и већ јесте) да одведе у пропаст.

Мало пре само се исмејао тврдњи да је Ђурађ Кастриот пио сок од грожђа. То наизгледа јесте смешно али поента је да он убацује читаву историју у ток своијх заблуда и до средњевековних главара прави неке стрејт еџ ликове.

То је мањи проблем већи проблем је то што је хулио на Причешће, мошти Светог Василије, Богородицу...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дејан рече

Ne vidim razlog zašto bi Crkva trebala to da radi, on je predmet za policiju i sudstvo, Crkva sa njim nema ništa.

Црква нема ништа са њим али има са нејакима које овај може да прождере својим лажима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Desiderius Erasmus рече

Miroljub je nekadašnji adventista, kao i žena mu. Ali je i dalje ostao privržen adventističkom učenju, na koje je samo nakalemio elemente arhaičnog judaizma i sumanutog zilotizma. A da ga ne bi provalili, kad citira Elen Vajt, on je krsti u Elene Blek. A kad citira Rožea Mornoa (isto adventistički autor), on ga krsti kao Rože Norn.

Haha, da, čitao sam pre 7 godina knjigu "Moj beg od demona" od "Rože Norn-a".  Negde u isto vreme sam naišao na snimke na youtubu od Rožea Monroa i skapiram da je u pitanju isti lik. I onda sam se pitao, ček malo, čemu ovo lažiranje? A onda sam saznao da to, u stvari, Mirljoub izdaje adventističke knjige pod lažnim imenima.

Tako sam i saznao da je knjigu onog našeg adventiste koji je profesor filozofije "prekrstio" i izdao pod naslovom "Aleksandar Medvedev - Tajne Biblije". Uzeo je rusko ime da bi privukao srpske naivne čitaoce.

Opasan, opasan predator. Lukav i okrutan eksploator naivnih i nemoćnih.

P.S.  to za "Elenu Blek" nisam čuo, zar je moguće? Deluje previše providno? :unbelieveble:

P.P.S.  pošto je reč o očiglednoj krađi autorskih prava čudi me da ga niko do sada nije tužio...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Tumaralo. рече

Tako sam i saznao da je knjigu onog našeg adventiste koji je profesor filozofije "prekrstio" i izdao pod naslovom "Aleksandar Medvedev - Tajne Biblije". Uzeo je rusko ime da bi privukao srpske naivne čitaoce.

Da nije to možda Radiša Antić?

P.S.  to za "Elenu Blek" nisam čuo, zar je moguće? Deluje previše providno? :unbelieveble:

Života mi, tako ju je krstio. :) 

P.P.S.  pošto je reč o očiglednoj krađi autorskih prava čudi me da ga niko do sada nije tužio...

Eh... on bi morao na robiju zbog mnogo težih stvari nego što su autorska prava. A mislim da Rože Morno nije više ni među živima, a sve i da jeste, baš bi ga bolelo uvo da iz Amerike ganja ludog Miroljuba. 

A Radiša bi mogao da ga tuži.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tumaralo. рече

A onda sam saznao da to, u stvari, Mirljoub izdaje adventističke knjige pod lažnim imenima.

Da, čovek je ostao adventista u srži. Adventisti se ljute ako se to pred njima kaže, jer ne žele da ih iko povezuje sa njim. Ali, ja ne znam kako drugačije da nazovem čoveka koji svetkuje subotu, koji veruje da duša umire sa telom, koji se pridržava adventističke "zdravstvene reforme" (nema svinjetine, kafe, alkohola...), koji izdaje adventističke knjige, koji citira Jelenu Vajt, koji Evharistiju smatra za puki simbol, itd., itd.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече

Da nije to možda Radiša Antić?

Jeste.

Ukrao je materijal sa njegovih predavanja i iz pisanih publikacija i objavio kao:

Tajme-Biblije-FRONT-722x1024.thumb.jpg.515c7c0b3be76ccfa5bb7651f4aeea75.jpg

Ako pokušaš da nađeš nešto o autoru "Aleksandru Medvedevu" nećeš uspeti, niti u samoj knjizi piše nešto o autoru.

A slika sa korica je ista slika sa Miroljubove profilne slike sa njegovog foruma "Centar za prirodnjačke studije" :))

Najjače što Miroljub izdaje preko izdavačke kuće "Metaphysica" koja izdaje i "okultističku" literaturu.

Jednom su ga na forumu prozivali za to a on je odgovorio u fazonu "treba uzimati dobro od svega, treba se koristiti svim prilikama koje Bog dozvoli" tako nešto.. i naravno banovao je tog što ga je prozivao.

A kada su ga provalili za krađu autorskih prava rekao je da je "Bog autor svega" a da su "autorska prava satanistički koncept".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Tajme-Biblije-FRONT-722x1024.thumb.jpg.515c7c0b3be76ccfa5bb7651f4aeea75.jpg

A, provali samo na koju se on sliku loži: Mojsije, u trenutku besa što mu sunarodnici igraju oko zlatnog teleta, lomi tablice Dekaloga.

I ovom je to lajt motiv kroz život. confused1

пре 4 минута, Tumaralo. рече

A kada su ga provalili za krađu autorskih prava rekao je da je "Bog autor svega" a da su "autorska prava satanistički koncept".

Potpuni ludak. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...